Speltips: Lita på England i EM-kvalet

Gareths Southgates England, fyra i sommarens VM, har inlett kvalet till EM 2020 på allra bästa sätt. 5-0 mot Tjeckien följdes upp av 5-1 mot Montenegro och hemma mot jumbon Bulgarien väntar vi in ett nytt positivt resultat när de drabbar samman på lördag den 7 september kl 17.00.

En av säsongsinledningens mest formstarka spelare, Man Citys Raheem Sterling, nätade i bägge tidigare kvalmatcher och har är redan noterad för fem mål i Premier League. Han kommer troligen starta tillsammans med Dortmunds Jadon Sancho, två mål och tre assist i Bundesliga, bredbid Harry Kane framåt i en förmodad offensiv uppställning hemma på Wembley. De ställs mot ett Bulgarien som kommer till spel utan tre av sina ordinarie startspelare i form av Todor Nedelev, Georgi Kostadinov and Bozhidar Chorbadzhiyski som alla startade i lagets senaste insatser i Nations League. Gästerna, som spelat fyra matcher i kvalet jämfört med Englands två, har förvisso gjort mål i samtliga matcher hittills men ändå mäktat med två inspelade poäng via dubbla 1-1 matcher mot Montenegro och Kosovo. Det är således för mycket begärt för att de ska rå på detta England som har gott om mål i sig och dessutom en hel del fart på kanterna liksom styrka i luftrummet.

Bägge matcherna hittills har England haft ledningen i halvtid och gjort ytterligare minst två mål i andra halvlek. Sterling, som gick mållös i helgens ligaspel, har nätat i bägge och dessutom blivit utsedd till matchens lirare.

Utvalda spel: Raheem Sterling målskytt i matchen
Odds: 1.72

Utvalt spel: England vinner bägge halvlekar
Odds: 1.80

Utvalt spel: Straff tilldöms i matchen
Odds: 3.00

Annons: