Speltips: Bournemouth fortsätter målformen mot Fulham

Så jämnt som det är på många håll i Premier League finns det fortfarande en liten chans för Bournemouth att på de sista matcherna ta sig upp på 7:e plats. Islossningen mot Brighton senast säkrade också kontraktet då de nu har tio poängs marginal ner till strecket, vilket gör den här stryktipsmatchen för deras del till enbart bonus. De möter ett Fulham hemma på sydkusten som redan är ute och inte har något att spela för, som släppt in flest mål av alla i ligan och dessutom är ligans sämsta bortalag i alla kategorier. Fulham, som förlorat nio av sina tio senaste matcher, är fortsatt utan bortaseger för säsongen och hade det tufft med just Bournemouth i höstas där de föll med 0-3 vilket ytterligare ökar spelvärdet på hemmalaget.

Callum Wilson och Ryan Fraser, som varit inblandade i 20 respektive 19 mål vardera för Bournemouth, var på spelhumör senast och lär kunna leverera även här samtidigt som man inte ska glömma bort Joshua King (12 mål) eller David Brooks (målskytt senast och 10+ poäng totalt) i ett spelförande hemmalag. Detta är den lättaste matchen på pappret för Eddie Howe och hans
Bournemouth mot ett lag som bara hållt nollan en gång på 15 matcher under 2019 och släppt in minst två mål i 14 av dem. En slutplacering på den övre halvan är alltjämt ett realistiskt mål med tanke på Watford och West Hams nuvarande form och spelschema – men då krävs tre poäng här och en påslagen insats.

Utvalt spel: Bournemouth gör över 2,5 mål i matchen
Odds: 2.62

Utvalt spel: Callum Wilson målskytt i matchen
Odds: 1.90

Annons: