Speltips: Bayern tågar på i Bundesliga mot Hoffenheim

Efter att ha spelat ut Tottenham i London i veckan är det back to business as usual för Bayern München då den formstarka målmaskinen har chansen att rycka i tabelltoppen mot Hoffenheim på lördag.

Fortsatt obesegrade efter sex omgångar och flest mål gjorda är inget ovanligt inledningsvis för Bayern som hemma på Allianz Arena aldrig förlorat mot Hoffenheim. Lägg därtill att de vunnit 13 av sina 14 senaste hemmamatcher i ligan sett också till fjolårssäsongen liksom det faktum att de gjort minst två mål i åtta av de nio senaste framför hemmafansen, och minst två i 10 av 12 mot just Hoffenheim, och det är lätt att se att målen kommer trilla in även här. Hoffenheim står under ny ledning efter att den karismatiske Julian Nagelsmann lämnat, med det lagbygget han satte ihop på många sätt är sönderryckt. Gästerna kommer till den här matchen med endast en seger i bagaget, en av tio med våren inräknat, samt fyra mål framåt och tio insläppta – där sex av dem kom mot topplagen Freiburg och Mönchengladbach.

Även om vi kan räkna med viss rotation i hemmalaget står spelare som Thomas Müller redo att kliva in i startelvan och hjälpa bl a Robert Lewandowski (10 mål) att rycka i skytteligatoppen. Serge Gnabry, som satte fyra av de sju målen mot Tottenham, är i sitt livs form och siktar på en startplats i tyska landslaget under uppehållet vilket förstärks med nya poäng här – var spelvärdet i den här matchen också återfinns. För mål lär det bli, en hel del dessutom!

Speltips: Serge Gnabry målskytt i matchen
Odds: 1.90

Speltips: Bayern München att vinna bägge halvlekar
Odds: 1.72

Speltips: Robert Lewandowski gör första målet i matchen
Odds: 2.60

 

 

 

Annons: