Sverige har fått en ny stjärna på himlen för speltips – Överodds.se. Med ett gediget team av spelexperter bakom sig levererar man speltips, rekar och travspel helt gratis till svenska spelintresserade.

Sedan starten har Överodds.se levererat kvalité i speltips, rekar och spelförslag. Som för att verkligen statuera exempel var man också tidigt ute med fina storvinster på Stryktipset och Europatipset. Med ett enkelt koncept har man gjort det smidigt för alla besökare att enkelt ta del av proffsens spelanalyser.

Speltips varje vecka

Varje vecka under året bjuder Överodds på analyserade speltips och tipsförslag på populära spelvarianter som exempelvis Stryktipset och Oddset. Analyserna kommer från den skara experter som står bakom sajten. Några av experterna driver även en egen podd som kallas (Överoddspodden) och den kan rekommenderas varmt om du är intresserad av att bli framgångsrik på spel, tips och betting.

Man har lagt stor betoning på 1X2-spel och erbjuder speltips till Stryktipset, Europatipset och Topptipset. Samtliga spelförslag presenteras i god tid och du navigerar enkelt till aktuella förslag via startsidan eller via huvudmenyn.

Är du intresserad av att ta ditt spel till nästa nivå? Besök Överodds.se idag och rygga experterna när de tar sikte på de riktigt stora vinsterna.

Annons: