FlashScore – Sveriges bästa sportapp

Varför är egentligen FlashScore Sveriges bästa sportapp och vad är det som gör den bättre än konkurrenternas? Här tar vi ett krafttag för att reda ut begrepp som livescore i mobilen och målservice med pushnotis.

Efter research och genomgång av insamlad fakta och efter att ha undersökt tyckandet i olika forum så står det klart att Sveriges bästa sport-app heter FlashScore och den finns att ladda ner till båda iOS och Android. Appen kommer från det globala företaget Livesport med säte i Tjeckien och den finns representerad världen över. Det totala användandet uppgår till flera miljoner! Enbart i Sverige ligger nedladdningarna av appen på strax över 120.000+ (sammantaget från AppStore och GooglePlay).

Livescore i mobilen

FlashScore är en app som i första hand ger dig tillgång till aktuella och uppdaterade resultat för fotbollsmatcher och andra sportevent. Om du vill följa utgången i en match men inte har möjlighet att se matchen live eller på TV/stream så är Flashscore-appen perfekt. Efter att du ställt in vilken match du vill följa via appen så kommer du att få målservice med pling och pushnotis från början till matchens slut. Du får då full koll på ställningen, samt när matchen börjar och när den tar slut.Flashscore - målservice i mobilen

Matchinformation, statistik och livereferat

Vad som också gör appen till den främsta i sitt slag är att den ger dig uppdaterad matchinformation och statistik. Du kan exempelvis se hur bollinnehavet är fördelat i en match, hur många skott som ett lag har mäktat med, vilka spelare som har fått varningar samt lagens olika byten. Du kan också se statistik för olika halvlekar och som komplement till det hela så kan du följa oddsutvecklingen då appen hämtar de senaste liveoddsen från populära spelbolag.

Som en extra dimension innehåller appen också livereferat (finns till de största ligorna). Att följa matchen via kommentarer är ett ypperligt komplement till att följa den via statistik och matchinformation. För att göra det extra enkelt och tydligt kan du välja att endast låta referatkommentarerna visas vid höjdpunkter under matchen.

Bred satsning på sport

Även om många använder FlashScore-appen till att följa fotboll så erbjuder den målservice och livescore på en mängd andra sporter. Bland annat kan du följa dina favoritlag i hockeyns SHL, Hockeyallsvenskan och NHL. Du kan också ta del av basketmatcher, bandy, motorsport samt den senaste satsningen på vintersport. FlashScore erbjuder en exklusiv täckning av all vintersport i form av skidor. Du kan exempelvis följa den alpina säsongen och ta del av tabeller och statistik samt aktuella åk. Du som hellre vill följa längdskidor med bland annat Charlotte Kalla eller Marcus Hellner hittar liveservice till alla tävlingar och event.

Ladda ner appen

Om du vill prova FlashScore och se hur den kan berika ditt sportintresse så kan du ladda ner den gratis;

FlashScore finns också på APK-version och du hittar den på FlashScore.se.

Annons: