Allt om hockey hos Hockeybladet

Sveriges hockeyportal nummer ett stavas Hockeybladet.nu och sajten är perfekt för dig som fullkomligt älskar svensk och internationell hockey. Hockeybladet uppdateras varje dag och erbjuder alltid trevlig läsning till alla hockeyfans.

Hockeybladet

En komplett hockeysajt rakt igenom – ja, så skulle man kunna beskriva Sveriges hockeyportal Hockeybladet.nu. En stark redaktion och ett gäng duktiga och kunniga skribenter fyller sajten med nytt innehåll i ett aldrig sinande flöde. Här kan du som hockeyintresserad bland annat läsa om nyheter från SHL, SDHL, NHL och annan internationell hockey. Till det har man stor bevakning på Hockeyallsvenskan och man har stenkoll på det senaste inom Silly Season.

Hockeynyheter varje dag

Från måndag till söndag finns Hockeybladet där i båset och dirigerar dig på isen. Med artiklar som går varma kan du lugnt släppa sargen och ta sikte på det som intresserar dig bäst. Samtliga hockeynyheter går att läsa i mobilen eller surfplattan så du riskerar inte att missa något även om du är på resande fot.

Vad som också hör Hockeybladet till ett perfekt andningshål för dig som inte kan få nog med hockeynyheter är att de erbjuder artiklar och reportage utifrån ett många gånger annorlunda perspektiv än vad vi är vana vid från de stora drakarna i medievärlden. Särskilt intressant är det för dig som gärna följer lagen under SHL då det ofta publiceras matnyttiga nyheter som lyfter fram de som står lite i skuggan av SHL-lagens stora medieutrymme.

Läs hockeykrönikor

För dig som har ett hockeyintresse som sträcker sig längre än bara nyheter så erbjuder Hockeybladet.nu även krönikor från ordinarie redaktion samt gästkrönikor. Bland annat kan du just nu läsa om hur hockeyn skulle må bra av lite uppfriskande känslor. Man presenterar nya krönikor löpande och du hittar till senaste nytt genom att klicka på ”krönikor” i sajtens meny.

Blir du sugen på hockey? Surfa in till Hockeybladet.nu – Sveriges hockeyportal.

Annons: