Brukar du spendera tid med att hitta en uppsättning bra rekar till dagens fotboll? Korta då ner din söktid genom att klicka in till rekarsajten Kompistips.se som varje vecka presenterar speltips till Premier League och till andra heta ligor.

Kompistips är en pålitlig aktör som har verkat på den svenska bettingscenen ett antal år nu. Vad som gör sajten till ett framgångskoncept är den familjära känslan som uppnås genom medlemsregistrering och en härlig community där spelare hjälper spelare.

Du som användare och besökare har aldrig långt till ett bra speltips och du behöver inte själv ha särskilt mycket kunskap i ryggen för att snabbt sätta dig in i vad tipsen förmedlar. Vill du ha extra stöd och hjälp för att komma igång med din betting på nätet så har Kompistips satt samman en smart och lättförstådd spelskola med mängder av matnyttig information.

När du väl har hittat ett speltips som du vill följa eller ”rygga” som det heter på bettingspråk så är är det bara att du klickar vidare till ett spelbolag och gör slag i saken. Vill du har tips på svenska aktörer som erbjuder konkurrenskraftiga odds och förmånliga villkor så har Kompistips sammanställt ett stort antal spelbolagsrecensioner som du kan läsa och dra nytta av.

Är du sugen på att börja ditt bettingäventyr redan idag? Klicka in till Kompistips.se och läs dagens speltips. Vem vet, kanske hittar du ett vinnande spel redan från start?

 

Annons: