Spela snowball hos Nordicbet och vinn PL-weekend

SnowballVad sägs om att se Man Utd – Newcastle från en VIP-box på Old Trafford? Surfa in till Nordicbet och ta del av deras nya Snowball-kampanj för din chans att vinna.

Fotbollssäsongerna runt om i Europa är i full gång och det uppmärksammas på många håll. Störst attention får i vanlig ordning den engelska fotbollen från Premier League. Även om antalet svenska spelare i ligan inte är överdrivet många så finns det trots allt några lirare att ta sikte på. Vi har bland annat Zlatan och Viktor Nilsson-Lindelöf i Manchester United för att nämna några.

Om du är sugen på att se våra kära svenskar live så bjuder Nordicbet på möjligheten att se Manchester United – Newcastle på Old Trafford. Du får se matchen från en VIP-box och du blir exklusivt mottagen på arenan. Helhetsupplevelsen kommer garanterat att bli något utöver det vanliga!

Om detta är något du är intresserad av så ska du ta del av kampanjen ”Nordicbet Snowball”. Upplägget är enkelt, med snöboll menas en utmaning att spela på odds och lägga flera vinnande spel i rad. Du startar med ett spel med en insats på 50 kr. Sedan gäller det för dig att förvalta dessa 50 kr och placera dina pengar för att vinna så mkt som möjligt under en veckas tid.

För att ditt spel ska registreras i kampanjen behöver du göra följande;

  • Sätt in 100 kr till ditt spelkonto hos Nordicbet.com
  • Satsa på valfritt spel från måndagens marknader. Du måste välja ett singelspel och oddset måste vara minst 1.50. Inga livebets och inga spel på #LoveTheBets-odds är tillåtna.
  • Ta en bild eller screenshot på din kupong och tagga ”@nordicbetSV” och använd hashtaggen ”NordicBetSnowball” på Twitter. Därefter är det bara att hålla tummarna för att ditt spel går in. Upprepa sedan steg två och tre med dina följande spel och öka ditt spelsaldo för att bli en av de som vinner VIP-resan till Manchester United.

Läs mer om kampanjen på kampanjsidan hos Nordicbet. Lycka till!

Annons: