Nordicbet erbjuder ny oddslobby

NordicbetEtt av Sveriges bästa spelbolag – Nordicbet.com har äntligen (får vi väl säga) tagit sig i kragen och byggt om den sedan länge gamla oddslobbyn. Den tvekan som fanns ett tag kring huruvida alla andra spelbolag skulle springa förbi Nordicbet när det kom till att erbjuda liveodds och förhandsodds med kombination och cashout, kan vi nu lägga på hyllan. Nordicbet år 2017 erbjuder nu en fullmatad oddslobby och en genomarbetad bettingsektion som har alla ingredienser som krävs för att vara konkurrenskraftiga på marknaden.

Skillnaderna med den nya oddslobbyn jämfört med den gamla är många. Några av de mest påtaliga är framför allt att den nya lobbyn erbjuder en ökad översikt och betydligt fler oddsmarknader. Därtill kan man stoltsera med att erbjuda cashout på singelspel. Vad som också är trevligt är att man numera kan kombinera liveodds med förhandsodds och det kan göra det möjligt att kombinera uppdaterad kunskap med förhandsanalys av spelmöjligheter.

Vad som också är extra trevligt med nya bettingsektionen hos Nordicbet.com är att man nu har anpassat upplevelsen än mer och då med särskild hänsyn till mobila spelare. Nya oddslobbyn fungerar perfekt i mobilen och surfplattan och du behöver inte ladda ner någon app för att dra nytta av förändringarna. Nordicbet erbjuder en 100% mobilt anpassad sajt som är snabb, pålitlig och säker. Egenskaper som också är vad man bör kunna förvänta sig av ett spelbolag 2017.

Annons: