Fotbollsnyheter från Halvtid.com

Halvtid app

Trött på innehållslösa artiklar från nätets största fotbollssajter? Då ska du surfa in till Halvtid.com som är en frisk fläkt på marknaden och som erbjuder heta och aktuella fotbollsnyheter från Europas toppligor!

Länge dominerade SvenskaFans och FotbollDirekt (bortsett från kvällspressen) den svenska marknaden för fotbollsnyheter och artiklar. Utan direkt konkurrens är det inte så konstigt att innehållet till slut blev lidande. I takt med att publiken och tillika svenska supportrar har efterfrågat fotbollsartiklar på ett enkelt och tillgängligt sätt så är det inte särskilt oväntat att det dyker upp nya aktörer på marknaden, exempelvis fotbollssajten Halvtid.com.

Fokus på fyra heta ligor

När du surfar in till Halvtid.com så möts du av ett nyhetsflöde som listar de senaste artiklarna. Innehållet kommer från de fyra olika ligorna som man har valt att sätta fokus på –  Allsvenskan, Premier League, Serie A och La Liga. För att göra det enkelt för dig som besökare har man lagt upp en smart filterfunktion som låter dig lista artiklar från en utvald liga. Du filtrerar innehållet genom att klicka på ligans logotype.

Halvtid.com

Artiklarna som läggs upp kommer i blandad form och det innebär exempelvis att rena textartiklar mixas med artiklar innehållande videoklipp med heta händelser, höjdpunkter och mål. Artiklar med videoinnehåll markeras med bokstäverna ”TV” i inledningen av artikelns titel.

TV-tider, tabeller och app

Förutom artiklar som berikar fotbollsintresset hos svenska folket så erbjuder Halvtid.com även gedigen information om aktuella TV-tider som bland annat gäller för de utvalda fotbollsligorna. Man har samlat informationen under en särskild sektion och du hittar den enkelt genom att navigera via huvudmenyn. Man kompletterar även sitt utbud med att presentera uppdaterade tabeller för de olika ligorna.

Som grädde på moset får du som besökare även tillgång till en smart fotbollsapp som du kan använda i din Androidenhet för att snabbt få tillgång till nya artiklar som publiceras. Mer information om appen och satsningen på fotbollsartiklar i mobilformat finns på hemsidan.

Annons: