FM Sideline – Allt om Football Manager

FMSideline

Är du också helt såld på managerspelet Football Manager? I så fall är du inte ensam då spelet har varit ledande i sitt slag de senaste 10 åren. I Sverige är intresset stort och det finns flera spännande supportersajter, exempelvis FMSideline.se, som lyfter fram spelets passion!

Football Manager är Sveriges mest kända (och kanske världens mest kända) PC och konsolspel med managertema för fotboll. Om du inte är bekant med spelet sedan tidigare så är spelet branschledande i sitt slag och upplägget går ut på att du som spelare tränar ett fotbollslag. Du kan ta över det lokala laget i lägsta divisionen eller något av Europas allra bästa lag. Sedan är det upp till dig att förvalta klubbens transferpengar, lägga upp taktik och målsättning, förhandla spelarövergångar och kontrakt samt mycket annat som hör fotbollen till.

Oavsett om du är en gammal hederlig FM-spelare eller om du är helt ny inför spelet så finns det flera härliga källor till kunskap och vägledning. En av Sveriges bästa Football Manager-sajt är FMSideline.se. Även om sajten är relativt ung (startade 2014) så är det idag en av Sveriges mest besökta för svenska små hemmatränare. Enligt sajtens grundare är syftet att skapa en ”one-stop-shop” för den nordiska FM-Communityn. Man vill vara en plats dit du som besökare enkelt kan ta del av spelguider, grafik, taktiska genomgångar, spelarprofiler samt mycket annat. Sådant som det idag inte finns så många bra svenska källor till.

FMSideline.se uppdateras kontinuerligt och är alltid ett stöd under din managerkarriär. Besök gärna sajten idag och upptäck äkta FM-gemenskap!

 

 

Annons: