Få 1.000 kr i gratis tipspengar

Gratis tipspengar hos Betsson

Har du drömt om att spela ett stort system på Stryktipset? Hos Betsson får du just nu 1.000 kr i gratis tipspengar som du kan använda i tipsspelet EttKryssTvå!

Nog har du väl hört att du kan bli miljonär om du tippar stryktips? Vägen dit är dock inte så enkel men det finns en liten genväg. Om du tippar ett system med många garderingar så ökar du din vinstchans markant. Ju mer pengar du har råd att lägga på ett tips, desto större chans har du att få 13 rätt och maxvinst.

Hos spelbolaget Betsson kan du just nu hämta en enorm tipsbonus på 1.000 kr om du registrerar ett nytt konto. Bonusen kan du sedan använda på Betssons eget stryktips EttKryssTvå, ett tips som är identiskt med det klassiska Stryktipset från Svenska Spel men som ger bättre villkor för dig som spelare. Exempelvis får du garanterad vinst om du får 10, 11, 12 eller 13 rätt. Matcherna på de båda kupongerna är identiska.

Med 1.000 kr att spela stryktips för så kan du sätta ihop ett spelsystem med mängder av garderingar. För att ge dig en liten uppfattning av vad 1.000 kr räcker till så får du exempelvis tre helgarderingar och fem halvgarderingar, eller sex helgarderingar och pengar kvar till ytterligare tips.

Om du är helt ny på att tippa stryktips så vill vi också passa på att tipsa om vår stora stryktipsguide som går igenom allt du behöver veta om tips och garderingar. Du hittar guiden i vår huvudmeny under ”guider”. Nedan visas också en kort instruktionsfilm som visar hur du tippar Betssons eget tips;

Vill du sedan göra slag i saken och tippa för din chans att vinna så får du gärna kika in våra tipsförslag som vi presenterar varje vecka till lördagar och söndagar. Använd gärna förslaget som grund för din egen rad. Kanske får du välbehövlig hjälp med att hitta dina nödvändiga spikar. Spelar du med sex helgarderingar behöver du endast hitta sju säkra matcher för att få 13 rätt!

Med 1.000 kr i gratis tipspengar kan du komma hela vägen till enorma vinster. Se till att ta tillvara på möjligheten att tippa med bättre förutsättningar. Det tar endast några minuter att registrera ett nytt konto hos Betsson och få din egen tipsbonus!

Annons: