Dagliga rekar hos Tipsmedoss

TIpsmedoss.comEn av Sveriges starkaste aktörer när det kommer till speltips, rekar och bonusinformation heter Tipsmedoss. Sajten har funnits sedan 2015 och har sedan starten levererat kvalitetsinnehåll till sina besökare.

Traditionen av att spela på odds och tippa stryktips är stark i Sverige och intresset har skjutit i höjden de senaste åren. Svenska Spel storsatsar på Stryktipset och tipslördag är numera ett stående inslag hos många fotbollsfans runt om i landet. Hur gör man då för rida på den stora odds- och tipsvågen och också göra det framgångsrikt? Jo, man ryggar dagliga rekar och tipsförslag hos Tipsmedoss.com och lirar som proffsen. Svårare än så behöver det helt enkelt inte vara!

Varje dag presenteras utvalda speltips och du som gillar fotbollsodds kommer garanterat inte att bli besviken. Till varje speltips finns en analys och förslag på oddsmarknad. För att göra det extra enkelt för dig som spelare att spela till bra villkor har man också listat olika bonuserbjudanden från svenska spelbolag. Listan med aktuella oddsbonusar uppdateras hela tiden – allt för att hjälpa dig som spelare att få ut det mesta och det bästa av din betting.

Förutom förslag på oddsspel så presenterar man även tipsförslag till lördagens Stryktips, samt information om streamade matcher och events. För dig som gillar att följa sport live är detta en smart funktion hos Tipsmedoss som du inte får missa. Du hittar sektionen med streaminginformation i sajtens huvudmeny.

Vill du spela med bättre förutsättningar? Bokmärk Tipsmedoss och följ flödet av dagliga speltips. Vem vet, kanske ligger det en oddsvinst och väntar på dig bakom dagens rek?

Annons: