Bettips samlar svenska speltips

Tycker du om att spela på sport? Kanske lägger spenderar du en liten slant varje vecka hos ett spelbolag? Om du vill öka dina chanser att lägga bra spel som ger avkastning så är sajten Bettips något för dig!

Idag kryllar det av olika spelsajter som levererar speltips till mängder på mängder av olika sporter och events. Tipsen kryllar från höger till vänster och om man har otur kan man råka ut för flera rekar som talar för motsatta tecken på en och samma match. Det är med andra ord inte helt enkelt att hitta rätt speltips och odds med spelvärde.

Bettips i mobilen

Som lösning på detta har Bettips.se samlat mängder av svenska speltips och man listar de på ett och samma ställe. På så vis slipper du leta runt efter ett tips till dagens matcher, den där spännande finalen eller en rek som ger chans till tusentals kronor i vinst. Flödet av aktuella tips uppdateras hela tiden och källorna kontrolleras för att hela tiden leva upp till kraven på kvalité.

Om du vill undersöka sajten på egen hand och det förmånliga upplägget med rekar på ett ställe så kan du med fördel använda dig av mobilen eller surfplattan när du besöker sajten.

På så sätt har du alltid tillgång till bra information om spel, sport och matcher var du än är.

För att göra det ännu smidigare för dig att göra smarta val som spelare har man även listat förslag på heta svenska spelbolag som erbjuder bra villkor och trevliga välkomstpaket med bonuspengar. Missa inte heller att man kontinuerligt tipsar om bra kampanjer och erbjudanden med inriktning mot bland annat sportsbetting.

Varför inte surfa in till Bettips redan idag och ta del av dagens bästa rek?

Annons: