Betta på hockey med NHLbets.se

Är du intresserad av hockey och kanske NHL i synnerhet? Är du ny inom betting på hockey och känner att du inte riktigt har rätt koll för att hitta vinnande spel i NHL? NHLbets.se gör jobbet åt dig genom att reka de bästa spelen från NHL under säsongen oavsett om du är en av dem som sitter uppe på nätterna och jobbar in matcherna på kupongen!

NHLbets.se är en tämligen ny sajt på den svenska marknaden och satsar stort under 2017 med både speltips och nyheter från världens bästa hockeyliga NHL. Hemsidan står inför säsongen 2017-2018 för en ansiktslyftning som ska göra den mer användarvänlig och lättorienterad för dig som läsare som är ute efter att hitta de bästa speltipsen och rekarna från NHL. De har även listat fem enkla tips för att du ska bli bättre på att tippa på hockey – förutom såklart att rygga deras speltips!

Ökad vinstchans med speltips från NHLbets

Oavsett om du kan mycket eller lite om hockey och då kanske NHL i synnerhet är det alltid bra med fler intryck när du väljer ut dina spel. Ju fler källor desto bättre information och desto bättre information ju bättre spel kommer du lägga. Genom att ta del av gratis speltips och rekar från NHLbets, men även nyheter såklart, kan du maximera dina chanser att lägga vinnande spel.

Följ dina spel med hjälp av spreadsheet

För att det ska bli extra tydligt hur det går med din betting är det klokt att göra som NHLbets och fylla i alla lagda spel i ett spreadsheet, en så kallad spelbok. Där kan du se hur mycket du (förhoppningsvis) har vunnit genom att rygga deras rekar liksom hur mycket du satsat vilket ger dig god kontroll över ditt spelande. NHLbets spreadsheet är tydligt placerat på sajten under ”utdelning 2017-2018”.

Gör som oss, ta hjälp av NHLbets för att hitta de bästa spelen på nattens NHL!

 

 

Annons: