Betsson kör Twitter med betting

Twitter med Betsson

Håller du till mycket på Twitter? Brukar du följa olika matchtrådar? I så fall kanske du kan slå två flugor i samma smäll. Spelbolaget Betsson erbjuder just nu alla spelare som har ett aktivt spelkonto att koppla sitt Twitterkonto till Betsson-kontot. Varför ska du göra det tänker du? Anledningen är lika klockren som erbjudandet i sig. Betsson kommer nämligen att ge alla Twitter-spelare chansen att tjäna gratisspel värda 200 kr.

Upplägget går ut på att Betsson kör igång olika tävlingar (bettingrelaterade) och regler och villkor samt tävlingsinformation förmedlas via Twitter. Du deltar i tävlingarna genom att du kvalificerar enligt instruktionerna. Det kan exempelvis handla om att du ska gissa rätt målminut i en särskild match eller att göra andra liknande antaganden. Den som sedan kommer närmast svaret vinner.

Nya tävlingar kommer att presenteras löpande och man kommer att släppa dessa under hashtaggen #RETSSON så se till att prenumerera på den för senaste nytt. Slår du på notiser i din mobila enhet kan du dessutom ta en genväg till nya tävlingar och kanske kan du komma före andra spelare till att genomföra tävlingen? Du kan även manuellt klicka in till Betssons officiella Twitterkonto ”BetssonSV” för att se tävlingsinformation.

Vill du ta chansen att säkra gratisspel i Betssons tävlingar så behöver du klicka in till Betsson.com och koppla ditt spelkonto till ditt Twitterkonto. Du gör det genom att fylla i ett digitalt formulär som du hittar på kampanjsidan hos Betsson.

Vi på SvenskSpelservice lyfter på hatten för detta innovativa sätt att koppla samman bettingupplevelsen med sociala media. Social betting made easy helt enkelt!

Annons: