Veckans bästa speltips v.28

Vecka 28 bjuder på härliga odds från bland annat Champions League- och Europa League-kval. Bland annat finns det fina odds på framgångar för våra svenska lag!

Redan på onsdag den 13:e juli spelar IFK Norrköping sin första match i den andra kvalrundan i Champions League. Norska Rosenborg står för motståndet i en match där Norrköping är rejäla underdogs enligt spelbolagen. Kommer du att spela på svenskt avancemang eller går du försiktigt fram?

Rosenborg

Onsdag 13/7

I den andra kvalrundan av Champions League finns inte direkt gott om profilstarka lag. IFK Norrköping är dock ett vi känner igen och de spelar i egenskap av svenska mästare. De ställs dock inför en tuff utmaning då norska Rosenborg står för motståndet. En klubb som har mest CL-erfarenhet av alla nordiska fotbollslag. Segeroddset på Rosenborg ligger i dagsläget på 1,57 vilket får sägas vara riktigt lågt i jämförelse med oddset på bortaseger (4,75). IFK är dock kraftigt försvagat efter att både Traustasson och Kujovic lämnat. Även om det svenska hjärtat vill väl så lockar inte dubbelchansen ”X2” odds 2,10 sådär som det kanske borde. Nej, ett mer spännande spel är då att det blir kryss i halvtid och Rosenborg vinner matchen (X/2), odds 4,75. Rosenborg har ett bra lag och är starka på hemmaplan.

Samtliga odds kommer från Bet365.com.

Torsdag 14/7

På torsdag är det dags för kval till Europa League och då spelar AIK, Göteborg och Häcken sina första matcher i kvalrundan. Samtliga är favoriter att vinna men Göteborg är det enda laget som bjuder på spelvärt odds. Göteborg vinner, odds 2,00 är inte dåligt när man tar sig an det relativt för oss okända laget Piast Gliwici. Bland övriga lag som spelar på torsdagen så finns det fint spelvärde i att norska ODD BK vinner, odds 2,75 mot PAS Giannina på bortaplan. Med en stark vår i ryggen och en andraplats i Tippeligan så har man god vinstchans här.

Samtliga odds kommer från Bet365.com

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: