Veckans bästa speltips v.17

Bästa odds från v.17 hämtas bland annat från veckomatcher från Premier League, semifinaler i Europa League och Europa League, samt till helgens fotboll från England.

Det blev 8 vinstgivande spel av 13 för speltipsen från lördagens stryktipsförslag. Hatten av för det och grattis till er som ryggade! Om du inte har sett det sedan tidigare så presenterar vi kortare speltips i anslutning till varje match på lördagens stryktipskupong. Dessa är alltså utöver de rekade speltips på enstaka matcher som vi också presenterar under varje vecka som förra veckan gav mycket nästan perfekt utdelning då 11 av 14 (!) spel landade. Den här veckan blickar vi mot semifinaler i Europacuperna, en viktig match för titeljagande Spurs, samt mot en spännande PL-helg åter igen.

Måndag 25/4

Veckan rivstartar med ett Tottenham som ska ta emot ett formsvagt West Brom på White Hart Lane. Tottenham behöver en seger för att inte vara avhängda titelchansen då Leicester körde över Swansea i söndags. Spurs är naturliga storfavoriter och det vore verkligen konstigt om man inte vann nu. Man har motivationen, laget och skickligheten för att göra minst två, tre mål här. Spännande spel på matchen är Tottenham gör mål i båda halvlekarna, odds 1,80, Harry Kane gör minst två mål, odds 4,00, samt Tottenham leder i halvtid och vinner matchen (HT/FT), odds 1,72. Samtliga odds kommer från Bet365.com.

Tisdag 26/4

På tisdagen spelas den första semifinalen i Champions League. Manchester City tar emot Real Madrid hemma på Ethiad Stadium. För gästernas del handlar det om att skaffa ett bra bortaresultat så vi kan räkna med ett offensivt inställt Real. Man City är erkänt starka på hemmaplan men frågan är om inte CL-äventyret tar slut här? Det känns som att Citys försvar inte räcker till när man möter de bästa lagen. Kan man inte stoppa majoriteten av anfallarna i Premier League så känns det som en omöjlighet att man ska kunna stoppa Ronaldo! Med ett offensivt inriktat Real Madrid är spelet på att Real Madrid vinner matchen, odds 2,45 riktigt spännande! Även spelet på att det blir kryss i halvtid och Real Madrid vinner matchen, odds 4,40 är lockande. Samtliga odds kommer från Bet365.com.

Förutom CL-matchen så spelas det även en spännande match i Allsvenskan på tisdag. Det är fjolårssegrarna IFK Norrköping som tar emot Hammarby i ett möte mellan två svajiga lag. Norrköping förlorade senast mot jumbolaget Falkenberg trots övertag med 11 mot 10 på planen. Som om inte eländet vore nog med det så förlorade man också målvakten Mitov för resten av säsongen då han bröt skenbenet. Sedan tidigare har man också fjolårets skyttekung borta – Kujovic.  Hammarby tog en nödvändig och sen poäng hemma mot J-södra i söndags. Innan dess vann man derbyt mot Djurgården så visst finns det potential i laget. Brassen Alex ser spännande ut på topp och han kan mycket väl göra en balja mot Norrköping. Bästa spelet på matchen är utan tvekan dubbelchans ”X2”, odds 1,89.

Onsdag 27/4

Onsdag betyder ännu en CL-afton. Lagen som möts för dagen är Atletico Madrid och Bayern Munchen. Europas starkaste defensiv möter världens kanske näst starkaste offensiv. Men kan Atletico slå ut Barcelona så kan man göra detsamma mot Bayern. Den enda skillnaden är dock att man spelar mot Barca ett antal gånger per år och således är man bra scoutade. Bayern är man inte lika vana att ha som motståndare. Atletico kommer garanterat att gå inför att hålla Bayern kort snarare än att försöka gå för seger. Bästa spelet på matchen är Under 1,5 mål i 1:a halvlek, odds 1,44. Oddset kommer från Unibet.com.

Torsdag 28/4

På torsdag spelas semifinalerna av Europa League och en av de båda matcherna som vi kommer att hålla extra kik på är den mellan Villareal och Liverpool. En match där det gäller för hemmalaget att försöka stå emot Premier Leagues bästa offensiv sedan årsskiftet. Liverpool kommer att köra vidare på filosofin att anfallsspel vinner matcher och således bör vi kunna förvänta oss ett offensivt inriktat lag. Klopp kan mönstra ett starkt lag även om man får klara sig utan Sakho och Origi. I den senares frånfälle spelar Sturridge från start. Rekommenderade spel på matchen är Liverpool vinner, odds 2,87 samt Dubbelchans ”X2”, odds 1,66. Odds kommer från Bet365.com.

Lördag 30/4

Lördag betyder full omgång i PL och bland ett stort smörgåsbord av matcher. Några av dessa är bland annat Newcastle – Crystal Palace där hemmalaget är i gott slag efter tre raka matcher utan förlust. Dessa matcher har också inneburit oavgjorda resultat mot Man City och Liverpool! Newcastle vinner matchen, odds 1,90 är ett riktigt spännande spel! Ett av lagen som Newcastle slåss mot i kampen för överlevnad i Premier League är Sunderland och de möter Stoke på bortaplan. Sunderland kommer närmast från ett starkt 0-0 resultat mot Arsenal och har verkligen inte gett upp än. Om du vill ha ett bra spel som ger chans till fina vinstpengar så rekommenderas spelet Sunderland vinner matchen, odds 2,90. Oddsen kommer från Betsson.com.

Söndag 1/5

Söndagens absolut största möte och det som är mest intressant i hela England är det mellan Manchester United och Leicester. Om det blir bortaseger är ligatiteln så nära man bara kan komma. Efter ett rejält krafttag då man enkelt avfärdade Swansea så talar mycket för att Leicester minst kommer att ta en poäng här. Spelet Dubbelchans ”X2”, odds 1,80 är riktigt starkt, särskilt i en kombo med annat spel där detta spel kommer sist på kupongen. Odds kommer från Bet365.com.

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”double”]

Hur spelar ni på veckans matcher? Twittra till oss på @Spelservice eller skriv en kommentar på vår Facebooksida om dina bästa bettingtips, allmänt fotbollssnack eller vem du tror vinner EM i sommar! Fler speltips med utförligare analyser presenteras under veckan och ni hittar samtliga på vår sida för speltips eller de matcher som finns med i veckans tipsförslag som du hittar under fliken stryktipsförslag.

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: