Veckans bästa speltips – v.11

Spetips med odds

Bästa odds från v.11 kommer från bland annat från omspel i Champions League och Europa League!

När vi letar efter veckans bästa odds från v.11 så blickar vi först och främst mot en Europavecka där åtta lag spelar returmöte i CL och där 16 gör detsamma i Europa League. Flera lag behöver rannsaka sig själva och prestera på topp om inte äventyret i Europa ska vara över. Exempelvis står Arsenal inför en stor uppgift när man måste göra mål på Barcelona och Man Utd måste göra minst två mål för att få till omspel mot Liverpool. Nedan är ett axplock av odds med högt spelvärde.

Samtliga odds kommer från Bet365.com.

Tisdag 15/3

Här hittar vi en härlig etta till 1,57 gånger pengarna när Manchester City ska stänga matchen och knipa avancemang mot Dynamo Kiev. City är garanterat revanschsugna efter det snöpliga 0-0 resultatet mot Norwich och har inte råd med flera misslyckanden nu.

Onsdag 16/3

Barcelona står som solklara favoriter när Arsenal kommer på besök. Med den extrema kvalité man besitter i sin offensiv så känns det inte troligt med något annat än en seger. Barcelona vinner och båda lagen gör mål betalar 2,62 gånger pengarna.

Torsdag 17/3

Man Utd ska försöka vända på steken mot Liverpool och även om man kanske inte lyckas så har man definitivt kapacitet att göra minst ett mål i matchen. Liverpool lär väl dock också göra ett så båda lagen gör mål till 1,90 är ett rekommenderat spel.

Tottenham ska försöka göra något åt den första matchens förlust mot Dortmund och nog har man en ärlig chans att göra så. Med ett odds på 3.20 gånger pengarna på att man vinner är det kanske ett spel för den som vill krydda sin kupong lite extra?

Lördag 19/3

Full omgång i Premier League och bland de mer spännande drabbingarna så hittar vi bland annat Chelsea – West Ham. För hemmalaget är formen långt bort just nu och uttåget ur FA-cupen mot Everton var tungt. West Ham är ett tungt lag att möta och dubbelchans X2 till 2,20 gånger pengarna är intressant.

Vidare hittar vi -1,5 asian för 2,75 gånger pengarna på att Swansea vinner över Aston Villa som också känns som ett starkt spel. Villa spelade hopplöst uppgivet mot Tottenham senast och man ser mer och mer ut att ha gett upp. Swansea har fått igång målproduktionen och efter det snöpliga 3-2 resultatet mot Bournemouth förra helgen är man ute efter en urladdning nu.

Söndag 20/3

Här hittar vi ett mycket intressant derby mellan Newcastle och Sunderland. Magpies har ny manager i Rafa Benitez och han kommer garanterat att göra sitt yttersta för att inleda med en stark derbyseger. Newcastle ger 2.20 gånger pengarna på seger.

I Serie A hittar vi ett annat derby av het karaktär. Det är Torino som möter Juventus och det är ett formsvagt lag med svag defensiv som möter ett urstarkt lag som går för serieseger. Torino lyckades med bedriften att tappa en 2-0 ledning till förlust med 3-2 och har långt till lagmoralen just nu. Ett hett spel är att Juventus vinner och båda lagen gör mål till 4.75 gånger pengarna!

[wpsm_divider top=”20px” bottom=”20px” style=”double”]

Hur spelar ni på veckans matcher? Kasta gärna in en blänkare i kommentarsflödet eller på vår Facebooksida. Fler speltips med utförligare anaylser presenteras under veckan och ni hittar samtliga på vår sida för speltips.

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: