Utvalt EM-spel: Sverige vidare från gruppspelet

Sverige i EM

Att Sverige tar sig vidare från Grupp C betalar 1,66 gånger pengarna!

Hur kommer Sverige att klara sig i sommarens EM-slutspel? Kommer Erik Hamrén att lyckas med bedriften att leda Sverige till framgångar? Oavsett vilket så finns det stor spänning i att tippa EM 2016 och försöka förutspå hur goda Sveriges chanser är att ta sig vidare i jakten på guldet.

Att hitta självklara spel inför sommarens EM är inte helt lätt men samtidigt inte heller helt omöjligt. Vi har tidigare tipsat om den spännande marknaden som låter dig tippa vilket lag som gör minst mål i turneringen. En annan utvald marknad som innehåller flera odds med fint spelvärde är den som låter dig tippa vilka lag som går vidare från gruppspelet. Om du letar efter ett spännande spel som också ger dig dubbel glädje om det går in, så finns spelet att Sverige går vidare från grupp C till oddset 1,66.

Vill du spela på att Sverige avancerar från Grupp C? Du hittar oddset 1,66 och många fler på EM-sektionen hos spelbolaget ComeOn.com.

Sverige har alla möjligheter att spela till sig en andra plats i gruppen, även om Italien och Belgien är stora favoriter att gå vidare. Sverige har skrällt förr och även om Beligen och Italien har högre världsranking, bättre spelare, bättre kvalstatistik och en mer gedigen fotbollshistoria så är det inget som säger att inte Sverige kan kryssa sig vidare. En seger mot Irland och ett kryss mot Italien och Sverige kan klara av det. Fyra poäng kan mycket väl göra att Sverige blir bästa trea. Blir man inte det men ändå kommer trea så kan man mycket väl bli en av de fyra bästa treorna och på så vis avancera från gruppspelet. Det finns med andra ord spännande spelvärde här och du hittar alla odds hos ComeOn.com

[wpsm_button color=”black” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/comeon-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till ComeOn.com[/wpsm_button]

 

 

Annons: