Utvalt EM-spel: NordIrland gör inga mål

Nord Irland i EM

Ett härligt EM-spel är att Nordirland gör minst antal mål i mästerskapet!

Som motsats till de stora favoriterna finns de förväntade bottenlagen i sommarens EM. Den lilla nationen från Storbritannien – Nordirland hör verkligen till den senare kategorin. Med ett lag som består av spelare från den inhemska ligan kompletterat med spelare från Championship och några få från Premier League så Nordirland verkligen ett lag som kommer att få kämpa otroligt hårt för poängen i turneringen.

Lagets stora stjärna heter Kyle Lafferty och spelar till vardags i nu degraderade Norwich. Lagkaptenen är Steven Davis från Southampton. I praktiken är det dessa två herrar som ska bära laget i Grupp C och som ska försöka få sitt lag att ta poäng mot motståndare som Tyskland, Polen och Ukraina. En uppgift som minst sagt ser omöjlig ut på förhand.

Med Nordirland i Grupp C och med idel svåra matcher finns det en stor chans att man faktiskt inte lyckas göra ett enda mål. Om du ska tippa EM 2016 så är därför ett mycket spännande och utvalt EM-spel att Nordirland gör minst antal mål i hela turneringen till 6,75 pengarna. Det är endast Albanien i grupp A som har ett lägre odds på 6,00 gånger pengarna. Vad som dock talar för att Nordirland får störst problem i förhållande till sina absoluta bottenkonkurrenter är att man har starka lag i sin grupp. Albanien har exempelvis Rumänien och Schweiz att spela mot.

Är du nyfiken på vilka fler lag som betalar bra som bottenlag i sommarens EM-turnering? Den utvalda marknaden för ”minst antal mål i EM” hittar du hos spelbolaget Betsson.

[wpsm_button color=”orange” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/betsson-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Betsson.com[/wpsm_button]

 

Annons: