Utvalt EM-spel: 5.000 gånger pengarna!

Belgien i EM

Vad sägs om att vinna ett EM-spel till 5.000 gånger pengarna?

När man spelar på odds så finns det alltid en uppsjö av låga odds, mellanhöga odds och höga odds. Att det finns extremt höga odds hör inte till vanligheten då spelbolagen aktivt väljer bort att erbjuda spel där de riskerar att få betala ut stora vinstsummor trots liten insats. Till årets upplaga av Fotbolls-EM i Frankrike har dock spelbolaget Unibet gjort ett undantag. Där har man satt samman en särskild oddskategori som heter ”5000/1” – som fritt översatt blir fem tusen till ett, alltså 5.000 gånger insatsen.

Spelar du ett spel och får oddset 5.000 gånger pengarna så får du fem miljoner i vinst om du satsar en tusenlapp. I de termerna förstår du säkert att det inte är vanligt att ett spelbolag bjuder så högt odds. Visst blev det genast mycket mer intressant att tippa Fotbolls-EM?

Totalt bjuder Unibet på 10 utvalda oddsmarknader till 5.000 gånger pengarna. Av de tio så finns det faktiskt ett spel som är av intresse och som faktiskt skulle kunna gå in (med en gnutta tur förstås). Spelar du för 10 kr så vinner du 50.000 kr om Belgien vinner EM, Lukaku vinner skytteligan, Kevin de Bruyne gör flest assist och Belgien vinner med 3-1 mot Frankrike i finalen.

Här hittar du hela listan på odds som betalar 5.000 gånger pengarna hos Unibet.com

Låter det osannolikt? Tänk på det en stund och känn efter om det ändå inte är värt 10 kr i insats? Belgien är rankat som ett bra lag och Lukaku är deras bästa anfallare. De Bruyne är i god form och Frankrike kan mycket väl ta sig till final. Som du hör, det finns ett uns av sannolikhet i det hela.

Varför inte surfa in till Unibet och se om du hittar något färdigt odds som förtjänar att spelas till 5.000 gånger pengarna? Vem vet, kanske har du turen på din sida? Tänk vilken bettingsaga det skulle bli att berätta för barnbarnen en vacker dag?

Om du registrerar ett nytt konto hos Unibet kan du använda en liten del av din välkomstbonus för att spela till 5.000 gånger pengarna. Du kan enkelt registrera ett nytt konto hos Unibet här!

Annons: