Trippel 6/2: engelskt till 14 gånger degen

Närmare 14 gånger pengarna ger denna engelska trippel som riktar in sig på två matchresultat och en halvgardering på Norwich som gästar Premier League-jumbon Aston Villa. Leeds och Nottingham har kryssat hälften av sina matcher vardera under säsongen och kryssade även sin förra match mot varandra medan Reading har fördel av hemmaplan mot ett Wolves som ser ut att misslyckas nå playoff i vår.  

football wide mitre

 

 


Aston Villa – Norwich | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Norwich vinner inget spel vid oavgjort (dnb) till oddset 2.10[/wpsm_highlight]

Bottenstriden tätnar och med endast 14 omgångar kvar finns inte mycket utrymme till misstag för lagen på den undre halvan. Jumbon Aston Villa, som endast plockat 13 poäng på hela säsongen, har inte många livlinor kvar och är mer eller mindre dödsdömda om man ska tro historien medan Norwich huserar strax över strecket med två poängs marginal. Det här är således en match ingen av dem har råd att förlora och mest press är det såklart på hemmalaget som, av alla lag i Premier League, tagit minst poäng på hemmaplan där The Villains bara vunnit en av sina 12 senaste matcher. Gästerna har så gott som hela laget till sitt förfogande förutom avstängde Alexander Tettey vilket inte kan sägas om Aston Villa som saknar en handfull spelare inklusive Jordan Ayew som blev utvisad senast mot West Ham (0-2). Det, tillsammans med gästernas nyförvärv som vässat truppen i form av bl a Steven Naismith, ger Norwich ett övertag här och jag tror att de grejar tre poäng i denna måste-match!

Notera att:

  • Inget lag har gjort färre mål i Premier League än Aston Villa (18)
  • Norwich vann lagens förra möte på Carrow Road i december med 2-0

Leeds – Nottingham Forest | Spelstopp 15.59

[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel Oavgjort i matchen, X till oddset 3.30[/wpsm_highlight]

Sex raka utan förlust varav fyra segrar och tre hållda nollor bådar gott inför Leeds drabbning mot ett formstarkt Nottingham som dock åkte ur FA-cupen förra helgen vilket såg deras svit om 13 matcher i rad utan förlust få ett slut. Hälften av dessa matcher har varit oavgjorda matcher och krysset är det troligaste även här, då mittfältskampen precis som förra gången lagen möttes (1-1) nog blir avgörande. Forest lyckades besegra Middlesbrough i sin senaste bortamatch vilket följde fyra raka kryss och att gästerna vinner här ser jag som lika stor chans som att Leeds vinner varpå jag lockas att helgardera men då inget av lagen släpper in särskilt mycket mål (33 respektive 25) eller gör särskilt många (29 mot 30) lutar det åt ett målsnålt oavgjort resultat – precis ”som vanligt” för dem båda! Tre poäng skiljer dem åt i tabellen och varken playoff eller bottenstrid väntar dem framöver. 1-1?

Notera att:

  • Båda lagen har kryssat 12 av 29 omgångar såhär långt
  • Nio av Forests tio senaste bortamatcher har sett under 2,5 mål
  • Sju av Leeds tio senaste hemma och tio senaste totalt sett har sett under 2,5 mål

Reading – Wolves | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Reading vinner matchen till oddset 2.00[/wpsm_highlight]

Hemmastarka Reading, som vunnit fem av de åtta senaste hemmamatcherna och tagit 23 av 35 hemma på Madejski, tar emot ett forsmvagt Wolves som bara vunnit en av sina fem senaste matcher (3-2 mot Fulham). Gästerna tappade även på något sätt 2-0 till 2-2 sista tio minuterna hemma mot jumbon Bolton vilket håller dem nio poäng från topp sex och den sista playoff-platsen. Att de ändå har chansen beror på deras fem segrar på åtta matcher under december och början av januari men ser man till övriga lag som utmanar är en mittenplats nog mer realistiskt sett till truppens sammansättning som bl a blev av med Benik Afobe under janurifönstret. Till den här matchen är man också underdogs då Reading bara förlorat tre hemmamatcher på hela säsongen och gästerna trots allt släpper in en hel del mål. Nio insläppta på de fem senaste har det blivit och utöver de sex sämst placerade klubbarna i The Championship är det bara Wolves och två till som släppt in 40+mål (jämnt fördelat borta som hemma). Reading däremot har endast släppt in 10 av sina 33 mål hemma på Madejski och tog sig där även vidare till femte omgången av FA-cupen via 4-0 mot Walsall förra helgen.

Notera att:

  • Wolves bara haft ledningen i halvtid i fyra bortamatcher den här säsongen, men legat under i sju
  • Reading har lett i halvtid i 10 av 29 matcher

Oddsen är hämtade från Bet365.com och de tre singelspelen ger ett sammanlagt odds på 13.86. Tar du rygg? #spankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Och du, lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: