Trippel 27/2: League One till 7.68

Lördagens bästa spelvärde från de brittiska öarna hittar vi om vi tittar lite närmare bortanför Premier League och The Championship. Två av League One:s bästa hemmalag, Coventry och Gillingham, spelas tillsammans med formstarka Millwall som är ligans nästbästa bortalag i en trippel över sju gånger pengarna – som är för bra för att avstå!

betting marknad


Coventry – Fleetwood Town | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Coventry vinner till oddset 1.75[/wpsm_highlight]

Oddset på Coventry har sjunkit under förmiddagen från dryga 1.90 till 1.75 men än så länge är det läge att addera hemmasegern i en kombo, precis som vi har gjort här. Coventry vann sin senaste hemmamatch med 6-0 vilket innebär att inget annat lag gjort fler mål än dem på hemmaplan, där de dessutom bara förlorat två matcher av 16 (varav en mot serieledande Burton). Fleetwood å andra sidan är ligans tredje sämsta bortalag med raden 2-4-10 (tio inspelade poäng) och målskillnaden 12-26. Deras två senaste på resande fot har sett dem gå mållösa vilket innebär att de misslyckats att hitta nätet i 11 av 31 omgångar hittills vilket gör det här till ett ypperligt läge för Coventry att ta tre nya poäng. Hemmalaget innehar den sista playoff-platsen med två poängs marginal ner till sjuan Southend men är bara sju poäng bakom tvåan Wigan (som dock har en match mer spelad) så jag räknar med ett motiverat och taggat hemmalag här!

Notera att:

 • Coventry har hållt nollan i 11 av 31 matcher
 • Bara Gillingham (58) har gjort fler mål än Coventry (55)
 • 19 av Coventrys mål har gjorts av skyttekungen Adam Armstrong
 • Fleetwood (39) har släppt in minst mål av lagen på den undre halvan
 • Dock har 67% (26) släppts in på bortaplan

Gillingham – Chesterfield | Spelstopp 15.59

[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel Gillingham vinner till oddset 1.85[/wpsm_highlight]

Precis som Coventry så är det många spel som trillar in på hemmaseger även här vilket fått spelbolagen att reagera genom att sänka oddset från 1.90 till 1.85, och vi hoppas såklart att det stannar där men det gäller att inte vänta för länge. Tabelltrean Gillingham är ligans bästa hemmalag med blott en förlust på 16 omgångar (varav de vunnit 12) och bara Coventry (34) har gjort fler mål hemma än dem (33). Dessutom har bara Burton (12) och Wigan (11) har släppt in färre än deras 13 mål och jag skulle bli förvånad om vi inte får se en reaktion från The Gills här efter att de tappat 1-0 till 1-2 senast mot Oldham. Chesterfield, på 19:e plats i tabellen, bör vara ett lämpligt byte då de förlorat nio av 16 bortamatcher hittills, sex på de åtta senaste, och bara tagit poäng i sju (en oavgjord). Att gästerna bara hållt nollan i fyra av 31 omgångar talar också för att hemmastarka Gillingham tar tre poäng här då The Gills gjort mål i 28 av 32 matcher såhär långt. Chesterfield däremot har misslyckats att göra mål i 12 matcher under säsongen!

Notera att:

 • Chesterfield tillhör tillsammans med Burton (3) och Barnsley (också 4) de lag som kryssar minst antal matcher
 • Gillingham (17) är efter Burton (20) det lag som vunnit flest matcher i ligan
 • Inget lag har gjort fler mål än Gilingham (58) såhär långt
 • Bara Colchester (78) och Crewe (56) har släppt in fler mål än Chesterfield (52)

Doncaster – Millwall | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Millwall vinner till oddset 2.37[/wpsm_highlight]

Millwall är vad som håller oddset högt i denna trippel då det står i mer än två gånger pengarna att besegra ett formsvagt Doncaster. De två f.d Championship-lagen (båda åkte ur ifjol) haft två helt skilda säsonger såhär långt där Millwall tillhör toppen av tabellen blott sex poäng från den andra automatiska uppflyttningsplatsen medan Doncaster, som förlorat fyra raka och gått sex matcher utan seger, bara har fyra poäng tillgodo på Oldham under strecket. En av anledningarna till det är såklart deras skrala offensiv som misslyckats fler gånger än något annat lag att hitta nätet (13 på 31 omgångar) och bara Blackpool (32), Oldham (31) och Crewe (34) har gjort färre mål hittills. Gästernas Lee Gregory (13 mål) har varit i fin form på sistone och en av orsakerna till att Millwall vunnit sju av sina tio senaste matcher vilket hållt dem inom räckhåll till toppduon. Dock har de bara tre poängs marginal till sjuan Southend som de inte har råd att tappa vilket gör det viktigt att hålla fokus och koncentrationen uppe. 1-0 räcker?

Notera att:

 • Doncaster har bara vunnit två av sina tio senaste matcher, varav de förlorat fem
 • The Dons har bara vunnit fem av 16 hemmamatcher såhär långt
 • Inget lag har gjort fler mål på bortaplan än Millwall (30)
 • Bara Walsall (32) har tagit fler poäng i bortaspelet än Millwall (30)
 • Millwall har hållt nollan tio gånger på 32 omgångar

Oddsen är hämtade från Bet365.com och de tre singelspelen ger ett sammanlagt odds på 7.68. Tar du rygg? #spankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Och du, lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: