Trippel 27/2: 1.85 det magiska talet

Denna engelska trippel har alla en sak gemensamt nämligen att de tre utvalda matchvinnarna från Premier League, The Championship och League Two alla står i 1.85, något som tilltalar oss vidskepliga som tror på jinx-guden och diverse andra skrönor. Trippel ger fina 6.33 gånger pengarna på tre formstarka lag som möter lag från botten av respektive tabell. 

football wide mitre

 

 


Stoke – Aston Villa | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Stoke vinner till oddset 1.85[/wpsm_highlight]

Oddsen fortsätter att kraftigt vara emot jumbon Aston Villa som med 16 poäng på 26 omgångar mer eller mindre spelat sig själva ur Premier League, även om de åtta poängen upp till säker mark såklart inte är ointagligt. The Villains kan dock inte bortse från det faktum att inget lag någonsin i historien har slutat över sista-platsen med 16 eller färre poäng efter 26 matcher. 0-6 förlusten senast mot Liverpool och 0-3 debaclet mot det egna U21-laget i veckan lär dessutom ha tärt ordentligt på självförtroendet, liksom tålamodet hos fansen. Stoke däremot kan se positivt på de avslutande 12 omgångarna efter att vänt en dyster period resultatmässigt med en fin 3-1 seger senast mot Bournemouth. Det, tillsammans med The Villains prekära tabell-läge och tragiska bortaform som sett dem förlora nio av de 12 senaste matcherna, gör hemmalaget till solklara favoriter här trots att Villa också har fått två veckors vila. Gästerna har bara vunnit tre matcher (två mot nykomlingarna) på hela säsongen och bara tagit poäng i ytterligare sju, med 46 insläppta såhär långt vilket knappast inger något större förtroende inför den här tuffa bortamatchen. Stoke gör dock bäst i att ta dem på allvar och lär minnas sin knappa 1-0 seger när lagen möttes i oktober, men får tillbaka flera försvarsspelare här vilka slipper gästernas bäste målskytt Jordan Ayew som är avstängd.

Notera att:

 • Inget lag har gjort färre mål i Premer League än Aston Villa (20)
 • Villa är med sina sex poäng och endast en seger (i premiären) ligans sämsta bortalag
 • Gästerna har också ligans tredje värsta disciplin med 52 gula och 1 rött kort
 • De har gått mållösa ur fyra av de fem senaste matcherna, alla tävlingar inräknat
 • Inget annat lag behöver fler chanser för att göra mål som Villa, som bara sätter 10% av sina skott

Charlton – Reading | Spelstopp 15.59

[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel Reading vinner matchen till oddset 1.85[/wpsm_highlight]

Charlton förlorade sin 18:e match för säsongen i ligan mot Preston (1-2) i veckan vilket fortsatt håller dem kvar på jumboplatsen i The Championship, med allt fler övertygade om att The Addicks blir första lag att definitivt spela till sig en biljett ner till League One nästa säsong. Hemmalaget har under hela säsongen kantats av problem utanför planen liksom en organisatorisk och strukturell röra vilket så småningom har påverkat resultaten som mer eller mindre uteblivit helt. Blott fem segrar på 33 försök har det blivit och även om de i senaste ligamatchen såg positiva tecken släcktes de snart av två individuella misstag, kostsamt för ett lag på Charltons nivå och tabell-läge. Reading tog de sig vidare i FA-cupen där nu Crystal Palace väntar i kvartsfinalen och till den matchen behövs ett gott självförtroende som bibehållen form kan ingjuta. The Royals har fått med sig fina poäng från både Derby, Burnley och Sheffield på sistone (alla oavgjorda) och har offensiva kvalitéer på fasta situationer som Charlton haft problem med på sistone. Hemmalaget saknar också flera nyckelspelare här bl a avstängde mittbacken Harry Lennon men troligen också ordinare högerbacken Chris Solly och innermittfältaren Jordan Cousins som bägge är skadade vilka adderas till en redan plågsam lista av otillgängliga nyckelspelare. Detta ger gästerna ett klart övertag och en gyllene chans att skapa sig en svit som kan ta dem högre upp i tabellen liksom att bättra på sin skrala bortaform!

Notera att:

 • Inget lag har släppt in färre mål än Charlton (61) och bara MK Dons (26) har gjort färre än dem (27)
 • Reading har hållt nollan i tre raka matcher
 • The Royals har dessutom bara förlorat två av sina tio senaste matcher
 • Charlton har bara vunnit en av sina 17 senaste matcher; 4-1 mot Rotherham

Plymouth – Notts County | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Plymouth vinner till oddset 1.85[/wpsm_highlight]

Tabelltvåan Plymouth har tre poängs marginal till trean Oxford i kampen om en av de två direktplatserna till League One och med ostoppbara Northampton i topp verkar det endast vara andraplatsen kvar att spela om. Plymouth har här en bra chans att hålla Oxford (som har två matcher mindre spelade) fortsatt bakom sig då man har fördelen av hemmaplan här. Notts County, vars ägare nyligen satte upp klubben för försäljning, har förlorat två raka matcher och bara vunnit fyra bortamatcher såhär långt under säsongen. De har släppt in 29 av sina totalt 54 mål i bortaspelet och lär få det tufft mot ligans tredje bästa hemmalag som har plockat 29 poäng på 16 hemmamatcher hittills. Plymouth har ligans bästa defensiv och har bara släppt in 16 mål hittills hemma på Home Park och även om Notts har gjort en hel del mål både under säsongen och den senaste tiden så är det nog ändå defensiven som kommer avgöra den här matchen – och där räcker inte gästerna till. Notts har släppt in åtta mål på de fyra senaste matcherna och låg under med 0-2 senast mot Accrington redan efter 20 minuter, med ett snitt på drygt 1.74 insläppta per match totalt sett och närmare två per bortamatch (1.82).

Notera att:

 • Inget lag har släppt in färre mål än Plymouth (27) såhär långt
 • Bara serieledande Northampton (23) har vunnit fler matcher i League Two än Plymouth (18)
 • Plymouth vann lagens tidigare möte med 2-0 i oktober
 • Notts County har bara hållt nollan sex gånger under säsongen jämfört med Plymouths 11
 • Plymouth har bara gått mållösa ur fyra av 32 ligamatcher 

Oddsen är hämtade från Bet365.com och de tre singelspelen ger ett sammanlagt odds på 6.33. Tar du rygg? #spankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Och du, lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: