Trespekt.se – Ny stjärna på tipshimlen

Nya fotbollssajten Trespekt.se hjälper dig att hitta rätt i tipsdjungeln!

Varje år presenterar sig ett antal nya svenska fotbollssajter på den svenska scenen. Inte alla förblir särskilt aktiva under längre tid och få håller klass nog att slå sig in bland konkurrensen. En sajt som dock har gjort ett gott intryck under inledningen är sidan Trespekt.se som drivs av ett gäng engagerade fotbollskillar. Man marknadsför sig som ett tipsbolag som levererar tipsförslag, tipsfilmer och information om heta fotbollsmatcher.

För dig som kanske känner igen namnet ”Trespekt” gör det kanske från YouTube där gänget först slog igenom med sina tipsfilmer som verkligen inte går av för hackor. Här hittar du exempel på en av deras filmer;

Har du inte redan följt Tresekt på YouTube så hittar du deras spännande kanal här.

Om du vill ta del av tipset på ett annorlunda men underhållande sätt så är Trespekt verkligen ett gäng att hålla ögonen på. På hemsidan levererar man nya inlägg kontinuerligt och även om mycket handlar om engelsk fotboll så finns det även annat innehåll som faller fotbollsälskaren i smaken. Förutom tipsförslag får du som besökare även ta del av exempelvis små analyser, matchgenomgångar, nyhetsnotiser och annat smått och gott. Sajten är under uppbyggnad så se till att kika in med jämna mellanrum för att hänga med i utvecklingen!

Vem vet, kanske guidar Trespekt-gänget dig till 13 rätt på tipset?

 

Annons: