Top 10 sämsta transfers

Varje år råder det huggsexa mellan fotbollsklubbarna i världen när de båda transferfönstren öppnar i januari respektive juli. Allt som oftast gör klubbar goda affärer men ibland händer det en affär mest är pengar i sjön!

Vilken övergång tycker du är den sämsta i historien? Kanske kan du rada upp en hel del spelare som borde ha stannat kvar i sina klubbar? Lägger man dock till värdet på övergången för vissa spelare så får misslyckandet än större proportioner. Det är ur den aspekten som listan här ovan är skapad. Transfersumma i förhållande till levererad prestation. Listan innehåller flera världsspelare varav några fortfarande är aktiva. Vår egen Zlatan Ibrahimovic finns med. Kan du gissa vilken övergång i hans karriär som rankas som en flopp?

Kommentera gärna dina reaktioner. Finns det någon spelare du hellre hade velat se i listan? Är det någon som har blivit orättvist behandlad?

Personligen har jag svårt att komma över Fernando Torres flytt från Liverpool till Chelsea i ett januarifönster för länge sedan. Maken till floppövergång är väl svår att hitta?

/Sebastian

 

Annons: