Tipsförslag söndag 28/8

Söndagstips Europa

På söndag väntar en riktigt svår kupong som till största del bestå av matcher från Allsvenskan. Vi hittar även en match från Svenska Cupen för Damer så nog står vi inför en liten utmaning att hitta 13 rätt den här söndagen? Kupongens enda tröst är Barcelona som vi spikar borta mot Bilbao samt Man City som ställs mot ett försvagat och demoraliserat West Ham.

Aktuellt tips

Spelsystem: M72
Garderingar: 2 helgardering, 3 halvgarderingar
Spelstopp: Söndag, kl.14.59

Veckans tipsförslag är byggt med ett matematiskt system (72-raders) och innehåller två helgarderingar och tre halvgarderingar.

Veckans Europatips innehåller totalt åtta spikar och de två säkraste är ettan på Manchester City i match 1 och tvåan på Barcelona i match 9. När det kommer till skrälldrag så har vi garderat Monaco i hemmamötet med PSG, bortaseger för Bologna mot förra veckans besvikelse i Torino, samt fördel nykomlingen Cagliari mot ett trasigt AS Roma i Serie A. Trots tecken för City och Barcelona så blir minst vinst för 13 rätt drygt 228.000. Systemets maximala utdelning landar på drygt 1,3 miljoner kronor!

Stryktipset går att spela hos Betsson och om du registrerar nytt konto kan du tippa helt gratis med upp till 1.000 kr i bonus!

Kommentarer till kupongen


Europakupong 28e augusti

Tecknen för Man City i match 1, Malmö i match 3 och Östersund i match 4 känns givna. City förtsätter att övertyga med Pep Guardiola vid rodret och spelare som Aguero och Sterling i matchform borde man klara av ett sargat West Ham. Malmö är Allsvenskans bästa lag och med sitt grundspel bör man klara av ett formsvagt Sundsvall. Östersund fortsätter att vara Sveriges svar på Leicester och man har visat gång på gång att man kan vinna på bortaplan såväl som på hemmaplan.

Annons:

I match 2, mellan AIK – Hammarby har vi valt att utgå från Bajens formtopp. Segern över IFK Göteborg senast var ett riktigt fint kvitto på att det kan bli en trevlig höst för laget från söder. Krysset finns med då AIK brukar ha svårt för Bajen i derbyn.

Match 5, IFK Göteborg – Helsingborg har vi lagt till med en chanstvåa på gästerna. Detta trots att man saknar form och självförtroende efter flera 0-poängare den senaste tiden. Dock kommer man att tagga till nu när det väntas match av derbykaraktär. Henrik Larsson har garanterat förmågan att tända sitt lag och mot ett håglöst Göteborg som inte spelat bra den senaste tiden och som dessutom har en lång resa efter veckmatchen i Azerbadjan i kroppen, bör man ha god chans att vända sin dåliga form.

I toppmötet i match 8, mellan FC Rosengård och LFC har vi spikat bortalaget. Dessa två klubbar har en historia av täta matcher. I dagsläget håller vi dock LFC som det starkare och med en serieledning i ryggen bör man ha god känsla inför matchen. Vinner man kan det visa sig riktigt viktigt i slutet då FC Rosengård inte kommer att tappa många poäng den här säsongen.

I kupongens avslutande matcher inleder vi med en gardering med fördel Cagliari mot Roma i match 11. Hemmalaget lyckades inte stå emot Genoa i förra omgången men man spelade jämt under stor del av matchen. Nu premiärspelar man på hemmaplan och då är man ett helt annat lag. Mot ett trasigt Roma som åkte ut veckans Europa-kval med dunder och brak kan det räcka långt med motivation.

I match 12 mellan Torino och Bologna har vi spelat med fokus på bortalaget. Torino spelade mer eller mindre uselt mot Milan senast och lyckades till och med missa en avgörande straff i 95:e minuten. Man saknade helt skärpa och det fanns ingen spelare som direkt tog initiativet när det behövdes. Bologna kommer från en premiärseger mot Crotone. Nog borde man klara minst ett kryss här?

Sist i match 13, Monaco – PSG i Ligue 1 har vi spelat med utgången att detta kommer att bli en tät tillställning. PSG har inte haft det lätt mot Monaco på bortaplan och den här säsongen har man inte spelat lika övertygande som de senaste åren. Förra helgen hade man exempelvis 0-0 länge i matchen mot Metz. Monaco kommer med cupavancemang i ryggen samt en stark bortaseger mot Nantes i ligan. Falcao är om möjligt tillbaka i hemmalaget och det ger kvalité i anfallet. Halvgarderingen här driver upp värdet, så missa inte den!

Glöm inte att lämna in tipset i tid på söndag! Spelstopp är kl.15.00!

Annons:

Annons: