Tipsförslag söndag 21/8

På söndag väntar en kupong med premiärmatcher från Serie A och La Liga. Bland annat bjuds det på bortamöte för Real Madrid och första tävlingsmatchen för italienska Inter med nya tränaren Frank de Boer. Vidare har vi Empoli – Sampdoria där gästerna numera kan stoltsera med Empolis tidigare tränare. Samma scenario gäller i mötet mellan AC Milan och Torino där Turinlaget numer har Mihajlovic som tränare. Sist ut på kupongen har vi Östersund – Djurgården i ett laddat möte som kanske kommer att präglas av incidenten som inträffade i Östersunds senaste match mot J-södra?

Aktuellt tips

Spelsystem: M216-system
Garderingar: 3 helgardering, 3 halvgarderingar
Spelstopp: Söndag, kl.14.59

Veckans tipsförslag är byggt med ett matematiskt system som totalt innehåller sex garderingar. Av dessa är tre stycken helgarderingar och tre halvgarderingar. Veckans Europatips innehåller totalt sju spikar och några av de får sägas vara riktigt djärva, men ändå befogade. Vi hoppas på skrälldrag i match 1, 11 och 13. Plockar Bournemouth poäng av West Ham så har vi en fantastisk lågstreckare på kroken. Misslyckas AC Milan mot Torino så ryker väldigt många kuponger och om nykomlingen Montpellier tar poäng av tungt matchande St.Etienne i Ligue 1 så kryddas garanterat kupongen med utdelning.

Systemet går att spela hos Betsson och om du registrerar nytt konto kan du tippa helt gratis med upp till 1.000 kr i bonus!

[wpsm_button color=”orange” size=”normal” link=”http://svenskspelservice.se/_betsson-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Betsson.com[/wpsm_button]

v.33 Europakupong

Kommentarer till kupongen

Att vi har satsat på en spik för bortalaget Bournemouth i match 1 baserar vi framför allt på West Hams usla försäsong och svaga inledning. Senast i veckan spelade man också 1-1 mot Astra Giurgiu i Europa League och spelet såg allt annat än bra ut. Nyförvärvet Ayew kommer att bli borta i flera månader efter att ha skadat sig på träning. Det är ett stort avbräck och lägger än mer press på Payet att leverera. Bournemouth gjorde det bra mot Man Utd i första matchen och spelade ett fartfyllt anfallsspel. Mot ett trögt Hammers kan det räcka långt!

I bottenmötet mellan Falkenberg – Gefle i match två har vi spikat bortalaget. Falkenberg har tappat spelet och självförtroendet fullständigt medan Gefle har radat upp ett antal fina resultat. Poängen mot serieledandet IFK Norrköping stärker Gefle!

I premiäromgången av Serie A är det egentligen bara Inter i match åtta som får fullt förtroende. Enligt rapporter från Italien och Inters officiella kanaler råder det harmoni och god stämning i laget med de Boer som tränare. Vi kommer garanterat att få se ett lag med spelare som alla vill bevisa sin duglighet här. Chievo är också en match som man garanterat räknar med att vinna i jakten på Scudetton den här säsongen!

Vi har med en spännande gardering i mötet mellan AC Milan och Torino i match 11. Torino leds av forne Milan-tränaren Mihajlovic och kan kommer garanterat att vilja göra ett bra resultat mot sin gamla klubb. Torino har också stått för en stark försäsong och har en bra trupp till säsongen. Hos Milan råder större osäkerhet och ingen vet ännu om lagets målskytt Carlos Bacca kommer att vara kvar när transferfönstret stänger.

I match 13 hoppas vi på skrälldrag för nykomlingen Montpellier i matchen mot St.Etienne. Bortalaget för dagen tog en överraskande men stark seger i säsongen första match mot Angers. St.Etienne har matchat hårt den senaste tiden och såg slitet ut i veckans Europa League-match. Man startade också säsongen med att bli utspelade av Bordeux förra helgen. Bortalaget har allt att vinna här och kanske också formen som krävs?

Glöm inte att lämna in tipset i tid på söndag! Spelstopp är kl.14.59!

Klicka för gratis Viaplay!

Annons: