Tipsförslag söndag 14/8

På söndag är det en väldigt mixad kupong som möter upp i Europatipset. Matcher från Sverige, England, Tyskland, Spanien, Frankrike och Norge trängs i en salig blandning. Vi har två cupfinaler att se fram emot och ett par kupongrensare. Tipset spelas hos Betsson i EttKryssTvå och därmed är vi garanterade utdelning vid 10, 11, 12 och 13 rätt!

Aktuellt tips

Spelsystem: M144-system
Garderingar: 2 helgardering, 4 halvgarderingar
Spelstopp: Söndag, kl.14.30

Tipsförslaget nedan innehåller en generell bild av vårt spelsystem samt en kortare analys av ett våra spikar. För en längre analys av respektive match, videoklipp samt förväntade startelvor, se veckans Europatips hos vår partnersida – Europatips.se.

Vill du spela det system som vi byggt det aktuella tipsförslaget kring? Surfa in till spelbolaget Betsson och spela EttKryssTvå. Alla nya spelare får upp till 1.000 kr att tippa för! Det är helt gratis att registrera ett nytt konto och det tar endast några minuter. Med ett spelkonto hos Betsson spelar du med bättre tipsvillkor jämfört med vad Svenska Spel erbjuder då det bl a alltid garanteras utdelning på 10, 11 och 12 rätt.

[wpsm_button color=”orange” size=”normal” link=”http://svenskspelservice.se/_betsson-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Betsson.com[/wpsm_button]

Europa 1x2 v.32

Spikar på kupongen

Tipset innehåller totalt sju ”spikar”. Den första spiken hittar vi i match 1 mellan Arsenal och Liverpool. En spännande öppningsmatch som inget av lagen vill förlora. En poäng är ett godkänt resultat och med tanke på att Liverpool har haft svårt på Emirates genom åren så ligger inte krysset långt borta. Arsenal är dessutom rejält försvagade inför matchen och kommer prioritera förvarsspel.

I match 2 mellan Bournemouth och Zlatans Man Utd är bortalaget givna favoriter. Värningen av Pogba ger laget ”fear factor” och vi såg alla att Zlatan var i form i senaste cupfinalen mot Leicester. Bournemouth sätter stort hopp till Ibe och Stanislas men det är på det inre mittfältet man kommer att förlora matchen.

Match 3 innehåller en spännande spik då Djurgården möjligtvis är inne i en liten minitrend efter tränarbytet. Självförtroendet är på uppåtgående sedan man vann över IFK Göteborg senast. Extra stärkta blir man naturligtvis av att ha signat Andreas Isaksson i mål!

Match 5 spelas mellan Kalmar FF och Malmö FF. Bortalaget spelar i en alldeles egen klass just nu och äger match efter match. Kommer inte att tappa många poäng den här säsongen och med seriens bästa mittfält och anfall kommer man att köra över Kalmar.

I match 7 spikar vi AFC United som kommet med bättre form än hemmalaget. IK Frej har inte riktigt varit sig lika sedan man sålde av sin skyttekung till Dalkurd. Ett alltför ojämt spel och svag defensiv gör att AFC får spelet.

Match 10 och match 11 innehåller två premiärmatcher från franska Ligue 1. Vi spelar på hemmalaget Marseille då de har haft en starkare försäsong än Toulouse. I match 11 går Lyon för tre poäng från start då man vet att man inte har råd med särskilt många poängtapp om man vill hota PSG. Lyon har också en pigg Lacazette i laget då han som bekant inte var med och spelade EM med Frankrike.

Garderingar

Vi garderar upp de båda cupfinalerna då det alltid är ovisst hur hårt lagen går för titeln. Barcelona och Bayern Munchen är favoriter men de möter riktigt bra motstånd. Sevilla rensar bra på kupongen om det skulle gå vägen.

De norska matcherna i slutet på kupongen får helgarderingar. Inget av lagen har en form att räkna med och ovissheten är helt enkelt för stor.

Glöm inte att lämna in tipset i tid på söndag! Spelstopp är kl.14.30 och du hittar tipset hos Betsson.com.

 

Annons: