Så hittar du Sveriges bästa Stryktips!

Undrar du var vårt berömda tipsförslag till Stryktipset har tagit vägen? Faktum är att vår tipsexpert Oliver Ohlsson har dragit vidare och skriver numera Sveriges bästa stryktipsförslag hos Fotbollsportalen.com!

Under de senaste två åren har du som besökare kunnat läsa och ta del av analyserade och rekade tipsförslag till stryktipset på lördagar. De senaste månaderna har du även kunnat läsa rekade Europatipsförslag här på Svensk Spelservice. Från och med den 19:e november 2016 hittar du numera Sveriges bästa Stryktips och speltips hos fotbollssajten Fotbollsportalen. Sajten fokuserar på fotboll från Europas bästa ligor men huvudrapporteringen handlar om den engelska fotbollen från Premier League och Championship.

Rygga tipsförslaget varje lördag

Varje lördag framöver kommer Fotbollsportalen att erbjuda Sveriges bästa stryktipsförslag. Om du vill läsa vad som skrivs och ta del av information som är sammanställd från nätets alla hörn och som är kombinerat med tipsexpertens egen känsla så är det bara att du beger dig till Fotbollsportalen.com. Tipset presenteras inledningsvis mitt i veckan men blir inte helt komplett förrän fredagkväll då man vill invänta de senaste nyheterna från England och berörda lagen på tipskupongen.

En sajt med fokus på kvalitétsinnehåll

Det som gör Fotbollsportalen extra intressant är den uttalade satsningen på innehåll med kvalité. Till skillnad från många andra sajter som handlar om fotboll så kommer du som besökare på Fotbollsportalen att hitta läsvärt innehåll och artiklar som berör och engagerar. Sajten finansieras av annonser men dessa förekommer i lagom måtta.

Om du vill läsa om fotboll och ta del av information som hjälper dig att öka vinstchansen på Stryktipset med 13 rätt och Europatipset så kommer du garanterat att uppskatta Fotbollsportalen.com. Som extra grädde på moset erbjuder man också flera matchguider, listor av olika slag samt en läsvärd sektion med krönikor, analystexter, reportage, artikelserier och nyheter.

Surfa in till Fotbollsportalen, en trevligare och mer personlig fotbollskanal som erbjuder det bästa för tipsälskare och passionerade fotbollssupportrar!

 

Annons: