Förhandsspel till EM: Vinnare av skytteligan

skytteligan EM

Vem vinner skytteligan i Fotbolls-EM 2016? Här är oddsen på favoriterna!

Fotbolls-EM drar igång den 10:e juni med öppningsmatchen mellan Frankrike och Rumänien. Fram tills dess kan du som är intresserad av att tippa Fotbolls-EM och spela på vem som vinner skytteligan lira på fina odds på favoriter och uppstickare. Spelbolagens odds skiljer sig inte nämnvärt utan aktörerna har relativt klart för sig vem de ser som favorit till att göra flest mål i EM.

Odds på vinnare av skytteligan i EM

Favoriten att ta hem titeln som bästa målgörare i EM varierar lite hos spelbolagen. Det står dock mellan två absoluta favoriter i kraft av Thomas Muller från Tyskland och Cristiano Ronaldo (Portugal). De ligger båda i omkring 8-9 gånger pengarna och tillhör två av de nationer som anses tillhöra favoriterna att ta hem turneringen.

Spelbolagen erbjuder odds på mer än 170 spelare som vinnare av skytteligan. Nedan listas de 10 stora favoriterna och deras respektive odds. Om du undrar var vår egen Zlatan Ibrahimovic finns så är han placerad på 12:e plats med ett odds på på vinnare av skytteligan till 35 gånger pengarna. Oddsen nedan visar snittoddset från Bet365, Betsson, Nordicbet, Betsafe, ComeOn och Unibet.

Topp 10 odds
[wpsm_list type=”bullet”]

  • Thomas Muller, odds 8,0
  • Cristiano Ronaldo, odds 9,0
  • Antoine Griezmann, odds 11,0
  • Harry Kane, odds 13,0
  • Romelo Lukaku, odds 14,0
  • Oliver Giroud, odds 15,0
  • Robert Lewandowski, odds 16,0
  • Alvaro Morata, odds 23,0
  • Marco Reus, odds 25,0
  • Anthony Martial, odds 29,0
[/wpsm_list]

Här kan du se samtliga odds på skytteligavinnare från Unibet.com

Odds på outsiders

Vid sidan om de stora favoriterna att ta hem skytteligan i EM finns ett par spännande outsiders. Vår egen Zlatan är ett sådant exempel. Att han är outsider med potential beror på att om Sverige går långt så finns det i stort sätt ingen annan som gör målen. På samma sätt är Sigurdsson i Island en sådan spelare. Sigurdssson har en stark säsong i Swansea bakom sig och om Island skräller och går långt så är Sigurdsson Islands främsta offensiva vapen. Att han vinner skytteligan betalar 151 gånger pengarna.

Även bland outsiders så finns det skillnad på otroliga och mer troliga spelare att ta hem guldskon i EM. En av dessa är Kevin de Bruyne från Belgien. Han kommer från en säsong där han många gånger ensam bar ett trubbigt Manchester City på sina axlar. Kevin de Bruyne är helt klart en av Belgiens mest formstarka spelare och kommer garanterat att spela varje match. Från sin offensiva mittfältsroll är det troligt att han gör ett par mål. Går Belgien långt kan de Bruyne vinna skytteligan till ett odds på 41 gånger pengarna.

Det går inte att nämna en potentiell vinnare av skytteligan utan att ta med Englands och Leicesters stora överaskning Jamie Vardy. Hodgson kan omöjligt bänka en spelare som placerade sig tvåa i skytteligan och som gjorde +20 mål. Med Harry Kane bredvid sig finns det stora möjligheter för den alltid så djupledslöpande Vardy att vinna skytteligan till 41 gånger pengarna. Precis som Belgien har England stora chanser att gå långt i turneringen. Fler matcher ger större chans att göra flest mål. Vardy är helt klart ett intressant val för den som letar vinnare utanför de absoluta favoriterna.

Här kan du se samtliga odds på vinnare av skytteligan från Bet365.com

Vem kommer du att sätta ditt hopp och tilltro till när det kommer till att tippa vem som gör flest mål i sommarens EM-slutspel?

Annons: