Speltips: Swansea – Hull 20/8

Swansea

Swansea möter Hull och här hittar du heta speltips till matchen på Liberty Stadium!

Swansea stod för en aningen överraskande insats i premiäromgången då man vann över nykomlingen Burnley på bortaplan. Man gjorde det trots att man varit rejält nedskrivna och truppen aningen trasig. Men trots att Williams och Ayew lämnat och Sigurdsson inte är matchtränad så lyckades man knipa säsongens första trepoängare. Det är inte konstigt att förstå att det har varit en del euforiska röster på Swanseas svenska forum. Precis lika trevligt som Swansea fick det i premiären fick också motståndarna Hull ACF (Tigers), då man tog tre poäng mot mästarlaget Leicester på bortaplan. Som om det inte vore nog med att vinna på skrällmanér så drog man också till med ett drömmål! Det är således ett segerstarkt Swansea som ska ta emot Hull. Matchen mellan Swansea – Hull startar kl.16.00 på lördag den 20/8.

PS! Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay? Klicka på bannern nedan för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande! Det gäller såväl nya som befintliga spelare med spelkonto!

Klicka för gratis Viaplay!

Nedan listas heta odds och speltips till de båda lagen. Förutom odds till Swansea – Hull har vi bland annat speltips till Leicester – Arsenal som startar kl.18.30 den 20/8.

Speltips Swansea

Swansea spelade som sagt överraskande bra i sin senaste match. Laget lyckades täta defensiven samtidigt som man fortsatte med sin idé om en passningsinriktad fotboll. Sigurdsson kom in i halvtid men det var nyförvärven Lloriente och Fer som glänste mest. Den sistnämnda gjorde också segermålet som gav 1-0. Lloriente kan mycket väl bli den anfallare Swansea så väl behöver. Hans huvudspel var riktigt starkt mot Burnley och när man ställs inför fysiskt starka lag så kan det vara direkt avgörande, både defensivt och offensivt. Leroy Fer ger Swansea spets och avlastar Sigurdsson på mittfältet. Fer tog många löpningar box till box senast och såg riktigt stark ut i många dueller.

Här är ett kort sammandrag med höjdpunkter från Swanseas föregående match;

[wpsm_video schema=”yes” title =”Swanseas senaste match” description =”Höjdpunkter”]https://www.youtube.com/watch?v=qPcI7V12Mlo[/wpsm_video]

Matchen mellan Swansea – Hull är match nummer tre i veckans stryktipsförslag till Stryktipset. Swansea är och ska vara favoriter till segern. På hemmaplan i Wales är man starka och med en seger i ryggen är det garanterat ett antal leenden i truppen. Man får tillbaka Sigurdsson och kommer säkerligen att dra nytta av Llorientes huvudspel. Man vet att motståndet är starka i det fysiska spelet och på fasta situationer så vi kan räkna med ett Swansea som kommer att försöka använda sin snabbhet och tekniska skicklighet för att rulla ut motståndet. Genom åren har dock Swansea haft det lite svårare mot defensivt inriktade lag så bli inte förvånade om det blir en knapp seger samt en målsnål match.

Följande speltips till Swansea rekommenderas;
[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Swansea vinner matchen, odds 1,86

Rätt resultat i 1:a halvlek ”1-0”, odds 3,70

Odds kommer från spelbolaget Betsson.com

[/wpsm_titlebox]

Speltips Hull

Hull stod för en närmast heroisk insats i matchen mot Leicester. Abel Hernandez i anfallet var precis sådär kvick och teknisk som han var i sina bästa stunder förra säsongen. Det som dock fällde avgörandet var att laget verkligen försvarade tillsammans och låg tätt i positionerna mot Vardy och Mahrez. Sedan drog man nytta av sin fysiska styrka i fasta situationer och på den punkten var man bättre än Leicester. Spelmässigt spelade Hull relativt enkelt men så mötte man också Leicester!

Här är ett kort sammandrag med höjdpunkter från Hulls föregående match;

[wpsm_video schema=”yes” title =”Hulls senaste match” description =”Höjdpunkter”]https://www.youtube.com/watch?v=-oXvIqKAhI0[/wpsm_video]

Hull behöver fortsätta att spela på sin fysik och sitt kompakta försvarsspel om man vill få med sig poäng från Swansea. Man är på jakt efter en anfallsspelare och det ryktas om bud på Moukandjo samt Niasse från Everton. Till matchen mot Swansea får man dock nöja sig med samma uppställning som senast. Huddlestone är en nyckelspelare som kommer att bli viktig för laget i det defensiva spelet. Hernandez behöver klara av att slå sin motståndare en-mot-en för att avlasta försvarsspelet. Matchbilden att förvänta är ett lågt sittande Hull som försöker offensivt på fasta situationer och genom omställningar med Hernandez i spetsen. Tillfällige tränaren Mike Phelan är garanterat nöjd med en poäng här.

Följande speltips till Hull rekommenderas;

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Oavgjort i matchen, pengarna tillbaka vid hemmaseger, odds 1,67

Abel Hernandez gör mål i matchen, odds 3,40

Odds kommer från spelbolaget Nordicbet.com
[/wpsm_titlebox]

Startelvor till Swansea – Hull

Ungefär två-tre dagar före match släpps förväntade startelvor till matchen mellan Swansea – Hull. I väntan på startelvorna till matchen kl.16.00 på Liberty Stadium så rekommenderar vi uppdaterad truppinformation från bland annat Swanseas officiella twitterkonto.

//Sebastian @Spelservice

Annons: