Speltips: Stoke – Tottenham 10/9

Stoke fc

Stoke möter Tottenham och här hittar du heta speltips till matchen på Britannia Stadium den 10/9.

Stoke har inte haft någon vidare start på säsongen. Svagt spel och gett svaga resultat. En oavgjord och två förluster på de tre första matcherna har placerat laget på en 20:e plats i ligan. Det är således en riktigt svår uppgift man har framför sig när Tottenham kommer på besök. Spurs är obesegrade i ligan och har en seger och två oavgjorda matcher på sitt konto. Den här blir en match mellan botten och toppen skulle man kunna säga. Stoke kommer att vara oerhört nöjda med en poäng medan Tottenham går för tre och kommer inte att nöja sig med mindre. Matchen Stoke – Tottenham startar kl.16.00.

PS! Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay? Lira på ligavinnare och Unibet bjuder på Viaplay och då ingår Viasat Sport Premium!

Klicka här för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande! Det gäller såväl nya som befintliga spelare!

Taktisk analys

Stoke

Stoke är en av vinnarna i sommarens transferfönster sedan man lyckas knipa åt sig bland annat Bruno Martins-Indi och Wilfred Bony på Deadline Day. En stabil mittback och en fysiskt komplett anfallare. Två spelare som hade varit goda nyförvärv för vilket lag som helst i den här serien. För ett lag som ligger sist i tabellen är det precis vad man behöver. Båda spelarna kommer garanterat att spela i matchen mot Spurs men frågan är i vilken utsträckning. Stoke kan behöva Bonys styrka och förmåga att avlasta försvaret men ivorianen är inte matchtränad. Det återstår att se hur mycket Stoke törs chansa. Då hemmalaget kommer att vara nöjda med en poäng bör vi kunna förvänta oss en matchbild där Stoke täpper till ytor och spelar med kantspel och fasta situationer som vapen. Jag blir inte förvånad om vi ser 0-0 i halvtid trots stort spelövertag från Spurs.

Tottenham

Tottenham fortsätter med uppgiften att försöka få igång sina två primära anfallare i Kane och Janssen. Båda spelarna såg relativt bleka ut i den senaste matchen mot Liverpool. Särskilt Kane ser mer och mer desperat ut i sitt agerande och snart luktar det ”Torres-syndrom”. I landslaget såg båda spelarna inte heller närmare något som kan liknas vid form. Nej, Spurs offensiv kommer att hänga på Lamela och Alli och från sina framskjutna mittfältsroller kommer Spurs att skapa sina farligaste lägen. Får man loss Eriksen i en speluppbyggande roll har man gott om offensiv kraft att tillgå, trots svagpresterande Janssen/Kane. I matchen mot Liverpool fick vi se hur Tottenham blev starkare i andra halvlek efter att ha inlett svagt. Vi bör därför inte räkna bort Spurs här. Man nöjer sig som sagt inte med annat än tre poäng. Särskilt inte mot ett lag som ligger på 20:e plats i tabellen.

Speltips till matchen

Ett defensivt inriktat Stoke kan mycket väl göra första halvlek mållös. Spurs går dock för tre poäng och är starkare i längden så ett segerspel ligger nära till hands. Spurs bästa spelare än så länge är Alli så om nån gör mål så är det stor chans att det blir han!

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

-1 mål asian i 1:a halvlek, odds 1,85

Alli gör mål i matchen, odds 3,20

Oavgjort i halvtid, Spurs vinner matchen, 4,50

Odds kommer från spelbolaget Bet365.com
[/wpsm_titlebox]

Matchen mellan Stoke – Tottenham är nummer sex i lördagens stryktipsförslag.

//Sebastian @Spelservice

Annons: