Speltips: Liverpool – Leicester 10/9

Liverpool

Liverpool möter Leicester och här hittar du heta speltips till matchen på Anfield.

Liverpool står som värd för lördagens sista match och för motståndet står Leicester City som i kraft av fjolårets titelvinst ska försöka ta sig an ett av säsongens hittills starkaste lag. Visst, Liverpool har inte riktigt fått resultaten att stämma och den underliga förlusten mot Burnley tog kanske priset, men man har också stått för starka insatser. Exempelvis var man riktigt bra mot Arsenal och mot Spurs likaså. Leicester har nu fått igång målskytten Vardy och kanske kan man börja plocka poäng nu innan titeltåget går? Matchen Liverpool – Leicester startar kl.18.30 och sänds på Viasat Sport Premium.

PS! Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay? Lira på ligavinnare och Unibet bjuder på Viaplay och då ingår Viasat Sport Premium!

Klicka här för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande! Det gäller såväl nya som befintliga spelare!

Taktisk analys

Liverpool

Liverpool startar verkligen upp med tufft motstånd efter landslagsuppehållet. Matchen spelas inför ett återinvigt Anfield och det ska bli spännande att känna av stämningen. Nog bör det ge en liten boost för Liverpool-laget med den stora inramning som matchen kommer att få? Liverpool kommer till spel med i stort sätt samma uppsättning med skadade spelare. Can får fortfarande vila och Wijnaldum lär således få speltid. Offensivt återstår det att se om Sturridge kommer att återta platsen längst fram. Firmino och Coutinho är ett bra team så de lär starta och fortsätta skapa chanser åt varandra. På hemmaplan förväntar jag mig ett Liverpool som kommer att ta tag i matchen och som vill ta ledningen tidigt i matchen. I de på förhand tuffa matcherna hittills har vi fått se ett Liverpool med högt tempo och hög press. Mot ett stundtals trögt Leicester och med deras relativt långsamma mittbackar kan Liverpools kvickfotade offensiv röna framgångar.

Leicester

Leicester står sannerligen för en tuff uppgift att försöka ta poäng borta mot Liverpool. Ljuspunkten är dock att Vardy åter har gjort mål och han ser nu relativt stark ut. I den senaste matchen fick vi också se den klassiska omställningen som var så framgångsrik förra säsongen. En långboll i djupled av Drinkwater mot en snabb Vardy. Mot Liverpool kommer man säkerligen att försöka sig på samma taktik då man vet att hemmalaget gärna pressar högt. En spelare som inte riktigt har kommit igång men som blir bättre för varje mach är Mahrez. Får Leicester igång kantspelet med Mahrez har man fin offensiv kraft tillgodo.

Speltips till matchen

Liverpools höga press i 1:a halvlek kan mycket väl leda till ledning innan paus. Med Leicesters omställningsspel och Liverpools defensiva facit hittills så är det inte helt otroligt med ett bortamål på kontring. Vem gör det då om inte Vardy?

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Liverpool leder 1:a halvlek, odds 2,20

Båda lagen för mål, odds 1,72

Vardy gör mål i matchen, odds 3,60

Odds kommer från spelbolaget Bet365.com
[/wpsm_titlebox]

Matchen mellan Liverpool – Leicester är nummer ett på veckans stryktipsförslag. Du hittar tipsförslaget här!

//Sebastian @Spelservice

Annons: