Speltips: Hull – Manchester United 27/8

Zlatan Man Utd

Hull möter Manchester United och här hittar du heta speltips till matchen på KC Stadium!

Hull City Tigers fortsätter att överraska i Premier League den här säsongen. Trots att man varit närmast uträknade på förhand med dåliga förutsättningar och smal trupp så har man lyckats med bedriften att vinna sina två inledande matcher. Först vann man överraskande mot de regerande mästarna och sedan tog man tre poäng mot Swansea. För att göra det hela till ett hattrick så avancerade man också i Ligacupen efter seger med 3-1 mot Exeter. Abel Hernandez och Snoddgrass har visat sig vara i riktigt god form och båda har stått för bra prestationer den senaste tiden. Frågan är bara om än en gång kan höja sig nu när starka Manchester United med Zlatan i spetsen kommer på besök till KC Stadium? United har liksom Hull öppnat riktigt starkt och utan att förminska Hulls prestation så måste vi ändå vara ärliga med att säga att United har presterat bättre. Matchen Hull – Manchester United startar kl.18.30 på lördag den 27/8 och är både den första matchen på veckans stryktipsförslag och den sista för lördagen.

PS! Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay? Klicka på bannern nedan för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande! Det gäller såväl nya som befintliga spelare med spelkonto!

Klicka för gratis Viaplay!

Taktisk analys

Hull

I matchen mot Swansea så fick vi förmodligen se den matchbild som vi kommer att få bekanta oss med när Hull är involverade. Man släppte helt initiativet och lät motståndarna föra matchen. Man satte sin tilltro till fasta situationer och till omställningsspelet. I det offensiva spelet handlade mycket om Hernandez och lika väl som det är en styrka i sig att ha en formstark spelare, lika mycket kan det bli en svaghet om motståndarna plockar bort homom. Hull hade också marginalerna med sig mot Swansea och frågan är hur matchen hade utvecklat sig om Swansea tagit ledningen?

Till matchen mot United så har man garanterat värdig respekt för motståndet. Om man spelade lågt och försvarsinriktat mot Swansea så får vi garanterat se samma melodi nu. Här räknar man dock inte med några poäng så alla former utom förlust är bonus. Hull kommer att ställa upp med ett lågt sittande försvar men med skickliga en-mot-en-spelare i United så är det inte säkert att det är rätt väg att gå. Jag vore inte förvånad om man spelade med fembackslinje för att stärka upp kanterna. Hull har inte större avbräck förutom de redan befintliga långtidsskadorna. Luer, Maguire och Tymon förväntas vara tillbaka efter mindre skavanker.

Här är kommentarer från Hulls senaste ligamatch mot Swansea;

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=o8BuErzqWNc[/wpsm_video]

Manchester United

Manchester United fortsätter att övertyga och i den senaste matchen mot Southampton visade Zlatan åter igen att han är i god form. Frågan är inte om han gör mål utan hur många mål han kommer att göra den här säsongen? Med ett mittfält stabiliserat av Pogba och med ett mittförsvar med Bailly blir United riktigt vassa den här säsongen. Det som saknades i spetskompetens förra säsongen finns nu här med råge. Då har inte spelare som Martial, Rooney och Mhkitarian kommit igång på allvar än.

Till den här matchen förväntar jag mig inget annat än att Man Utd fortsätter på den inslagna vägen med ett starkt kantspel och med en stekhet Zlatan inne i boxen. Rooneys kommer fortsätta att släpa bakom och kommer säkerligen att få en chans eller två. I den här matchen kommer man att dominera bollinnehavet och man kommer att ge Hull en fysisk match. Man Utd har tyngd som få andra toppklubbar i Premier League och det kan vara det som också knäcker Hull. United räknar med tre poäng här och man ser garanterat allt annat som ett misslyckande.

Här är kommentarer kring Man Utds senaste ligamatch;

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=HpHVG1Pl5oY[/wpsm_video]

Speltips till matchen

Man Utd är naturliga favoriter i matchen mot Hull och det märks inte minst på oddssättningen. United står i oddset 1,44 trots bortaplan och trots att man möter ett lag som har inlett serien med två raka segrar. Tvåan har spelvärde som singel men personligen placerar jag den hellre i en kombination. Som grund för speltips Hull – Man Utd har jag fokuserat på tre spel med bra avkastning i förhållande till risk.

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Manchester United gör mål i båda halvlekarna, odds 2,50

Man Utd leder efter 1:a halvlek, odds 2,10

Zlatan gör mål i matchen ,odds 1,83

Odds kommer från spelbolaget Bet365.com
[/wpsm_titlebox]

Hull – Man Utd livestream

Du kan se matchen Hull – Man Utd via livestream från Viaplay. Sändningen startar kl.18.30. Matchen visas också på Viasat Sport Premium. Har du inte kanalen sedan tidigare så kan du får gratis Viaplay hos Unibet.com.

//Sebastian @Spelservice

Annons: