Speltips: Chelsea – Burnley 27/8

Chelsea

Chelsea möter Burnley och här hittar du heta speltips till matchen på Stamford Bridge!

Chelsea och Antonio Conte har fått en relativt bra start på säsongen. Trots att man inte riktigt fått igång spelet så har man levererat sex poäng på två matcher. Först vann man klart mot West Ham och förra helgen gjorde man vad som krävdes mot Watford. I den senaste matchen låg man dock länge under och det går inte att ta miste på hur Chelsea desperat behöver en målskytt man kan lita på. Burnley kommer till matchen med ett starkt resultat (och överraskande) mot Liverpool. Det blev till slut seger med 2-0 och det utan att egentligen ha ägt bollen mer än 20% av matchen. Med effektivitet framför mål och med ett uppoffrande försvarsspel lyckades man med något som kanske blir lagets starkaste trepoängare den här säsongen. Matchen Chelsea – Burnley spelas kl.16 på lördag den 27/8 och här hittar du tre heta speltips.

PS! Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay?

Klicka här för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande! Det gäller såväl nya som befintliga spelare!

Taktisk analys

Chelsea

Segern mot Watford satt långt inne men vad gör väl det om man ändå bärgar tre poäng? Diego Costa var relativt osynlig i matchen med klev sedan fram till slut och avgjorde sin andra match. Frågan är nu om han kan kliva fram lite tidigare och sätta sitt avtryck innan matchklockan klämtar? Conte fortsatte på sin inslagna väg med att låta Chelsea spela med trygghet och fokus. En strategi som dock långa stunder såg ut som en avsaknad av fungerande matchplan. Det var egentligen inte förrän man bytte in nyförvävet Batshuayi som man lyckades bryta mönstret och hota Watfords försvar. Conte kan inte ha varit helt nöjd med hur laget agerade första timmen och vi ska nog inte bli förvånade om vi kommer att få se ett mer dynamiskt Chelsea i matchen mot gästande Burnley. Att endast skapa ett skott på mål med ett massivt spelövertag håller inte i långa loppet. Särskilt inte då man nu vet vad Burnley lyckades med mot Liverpool

Här är höjdpunkter från Chelseas senaste ligamatch mot Watford;

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=CS-85i409PM[/wpsm_video]

Burnley

Burnley har verkligen blandat och gett i säsongsinledningen. Först förlorade man öppningsmatchen vilket var överraskande och sedan gjorde man en helomvändning och vann över Liverpool med 2-0. Med stöd av en matchplan som alla spelare ställer sig bakom så lyckades man förvandla sin strategi till tre poäng. Planen hänger dock på att någon av lagets målfarliga anfallare Sam Vokes och Andre Gray gör mål de på få chanser man kommer att skapa. Inför matchen mot Chelsea bör vi förvänta oss ett Burnley som tar sig an matchen precis på samma sätt som mot Liverpool. Det är dock inte lika sannolikt att man kommer att bjudas på ett lika enkelt försvarsspel den här gången. Dock är målsättningen att få med sig en poäng så det viktigaste är att inte släppa till bakåt. Burnley kommer att ligga lågt med hela laget och kommer att göra allt man kan för att hålla koll på Costa som man vet är deras farligaste boxspelare. Vapnet för att stoppa Hazard är att ligga lågt och inte bjuda på onödiga ytor. Dock ska det sägas att detta blir en riktigt tuff uppgift för gästerna. Att stå emot ett bollinnehav på förväntade 80% kommer att ta på krafterna. Med cupmatchande från veckan är jag inte helt säker på att man orkar hålla skärpan i 90 minuter.

Här är presskonferensen med Sean Dyche efter Burnleys senaste ligamatch mot Liverpool;

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=hhYVs0rCrls[/wpsm_video]

Speltips till matchen

Chelsea är stora favoriter till att ta hem segern och har ett segerodds på 1,31. Det är för lågt för att bjuda på spelvärde så istället fokuserar vi våra speltips till Chelsea – Burnley på specialspel, periodspel och ett spel på målskytt.

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Chelsea vinner och håller nollan, odds 1,83

Chelsea leder efter 1:a halvlek, odds 1,66

Diego Costa gör mål i matchen ,odds 1,80

Odds kommer från spelbolaget Bet365.com
[/wpsm_titlebox]

Matchen mellan Chelsea – Burnley är nummer två på veckans stryktips. Du har väl inte missat att vi erbjuder Sveriges längsta och mest omfattande stryktipsförslag varje helg?

//Sebastian @Spelservice

Annons: