Speltips: Burnley – Liverpool 20/8

Liverpool

Burnley möter Liverpool och här hittar du heta speltips till matchen på Turf Moor!

Burnley följer upp premiärförlusten mot Swansea genom att ta emot Liverpool på hemmaplan. Liverpool kommer från en mycket spektakulär vinst mot Arsenal (4-3). Att Burnley inte spelade bättre gick emot många förhandstips. Särskilt med tanke på att Swansea var uträknade på många fronter. Bland annat saknade man storstjärnan Sigurdsson från start och blev innan matchen precis av med både Ashley Williams och mittfältsstjärnan Ayew. Att man trots det reste sig och bortaslog nykomlingen var det få som trodde. Det är med andra ord ett revanschsuget Burnley som ska försöka återställa hedern när Liverpool gästar. Matchen mellan Burnley – Liverpool startar kl.16.00 på lördag den 20/8. Matchen är den lördagsmatch som visas på Viasat Fotboll Premium.

Du har väl inte missat att du kan få se engelsk fotboll gratis i en månad genom Unibet och Viaplay? Klicka på bannern nedan för att ta del av detta tidsbegränsade erbjudande!

Klicka för gratis Viaplay!

Nedan listas heta odds och speltips till de båda lagen. För fler spelvärda odds till engelsk fotboll, se vår sida med rekade speltips.

Speltips Burnley

Burnley ska ta sig an säsongen som nykomling och det är aldrig en enkel uppgift. Att man ska göra en Leicester är lika otroligt som att Leicester ska vinna i år igen. I den senaste matchen skapade Burnley väldigt lite offensivt och det var bortalaget som hade initiativet under hela första halvlek. Först i slutet på andra halvlek hettade det till lite men trots att man har skarpa målgörare i Burnley i form av Andre Gray och Sam Vokes så mäktade man inte med särskilt mycket. Det som oroade lite var att man spelade med tydlig respekt för motståndet. Om man spelar så mot ett försvagat Swansea, hur ska det då gå när man möter anrika Liverpool?

Här är ett kort sammandrag med höjdpunkter från Burnleys föregående match;

[wpsm_video schema=”yes” title =”Burnleys senaste match” description =”Höjdpunkter”]https://www.youtube.com/watch?v=qPcI7V12Mlo[/wpsm_video]

Till den här matchen som också är nummer två på veckans stryktips, behöver Burnley spela med större aggressivitet och tilltro till det man gör. Man får chansen att direkt revanschera sig på hemmaplan och man  behöver dra nytta av supportrarnas stöd om det ska gå vägen. Burnley behöver få med Gray i spelet och man kommer att behöva ta tillvara på fasta situationer. Spelmässigt kan man inte räkna med att rulla ut Liverpool.

Följande speltips till Burnley rekommenderas;
[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Burnley, antal mål +0,5, odds 1,67

Tidpunkt för första målet, 2:a halvlek, odds 3,35

Odds kommer från spelbolaget Betsson.com

[/wpsm_titlebox]

Speltips Liverpool

Liverpool gjorde en makalöst bra andra halvlek mot Arsenal. Efter att Coutinho gjord 1-1 på en magisk frispark i första halvlek kom sedan Mané och Lallana igång och gjorde mål. Som grädde på moset gjorde Coutinho även ett andra mål i matchen. Hade han haft turen på sin sida hade han också gjort hattrick men istället för att springa sig fri så fick han kramp och föll ihop utanför straffområdet. Liverpool spelade som ett nytt lag i andra halvlek och det var som att chocken hade lagt sig. Man pressade högt som man gjort under träningsmatcherna och flera spelare började kliva ur sin egen skugga. Mané trampade igång på kanten och med en djupledslöpande Lallana spelade Liverpool med ett inspirerat anfallsspel. Firminho lämnade dock lite att önska som toppstriker.

Här är ett kort sammandrag med kommentarer från Liverpools föregående match;

[wpsm_video schema=”yes” title =”Liverpools insats med kommentarer” description =”Höjdpunkter och analys”]https://www.youtube.com/watch?v=P1uvocPwcUg[/wpsm_video]

Liverpool behöver ta med sig sin andra halvlek och spela så direkt i matchens inledning. Man har inte råd att vänta in ett Burnley som desperat kommer att försöka undvika förlust. Nyckeln till Liverpools spel blir att bättre involvera den som spelar längst fram (Firminho eller Origi). Lallana, Coutinho och Mané var riktigt duktiga på att gå i djupet och erbjuda spelalternativ så anfallsspelet ser bra ut. Vi kan räkna med att Liverpool kommer att kontrollera den här matchen med mycket bollinnehav. Liverpool kommer att vilja gå för ett tidigt ledningsmål i första halvlek. Man vill garanterat inte ha det lika spännande på slutet som mot Arsenal. Eventuellt får vi också se Can från start.

Följande speltips till Liverpool rekommenderas;

[wpsm_titlebox title=”Rekommenderade förhandsodds ” style=”3″]

Liverpool vinner +1,5 mål i matchen, odds 1,83

Bortalaget leder i halvtid och vinner matchen, odds 2,20

Odds kommer från spelbolaget Nordicbet.com
[/wpsm_titlebox]

Startelvor till Burnley – Liverpool

Ungefär tre dagar före match släpps förväntade startelvor till matchen mellan Burnley – Liverpool. De förväntade startelvorna publiceras då här nedan. I väntan på startelvorna till matchen kl.16.00 på Turf Moor så rekommenderar vi uppdaterad truppinformation från bland annat Liverpools Svenska Supportersajt – LFC.nu.

//Sebastian @Spelservice

Annons: