Speltips 24/9: Singelspel till 2,20

Ett bra singelspel att starta lördagen med är en ”dubbelchans”till oddset 2,20. Oddsmarknaden kommer från mötet mellan Manchester United och Leicester i Premier League som startar kl.13.30 lördag den 24/9.

Speltyp: Singel
Kupongens odds:
2,20
Speltips:
[wpsm_list type=”arrow”]

  • Dubbelchans ”X2” (oavgjort eller bortaseger)
[/wpsm_list] [wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”][wpsm_ads1 float=”none”] [wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”]

Manchester United kommer från två raka förluster i ligan och satta under rejäl press här. Fansen kommer inte att vara nöjda med något annat än seger. Att vinna över Northampton i ligacupen räcker inte för att dämpa frustrationen särskilt länge.

I cupmatchen i veckan vilades flera spelare. Zlatan Ibrahimovic och Marcus Rashford spelade endast i matchen slutskede och det var tydligt att Mourinho sparade på sina stjärnor. Av den anledningen så kommer det att vara flera fräscha spelare hos United. Det är dock inget faktum som garanterar poäng. Försvaret har inte direkt spelat klockrent och mittfältet med Fellaini och Pogba har sett riktigt trögt ut. Mot ett defensivt inställt Leicester som är sylvassa i omställningsspelet och som också verkligen lever på sin fart kommer Uniteds centrallinje att få arbeta hårt.

Leicester kommer med största säkerhet att göra mål och i den form United är så kan det mycket väl räcka för minst en poäng. Dubbelchansen till oddset 2,20 känns riktigt spännande och spelas som singelspel för lördagen.

PS! Du har väl inte missat tipsförslag till veckans stryktips?

 

Annons: