Speltips 24/9: Dubbel med Liverpool till 2,90

Är du sugen på att spela hem en oddskupong som ger dig dryga tre gånger pengarna? I så fall kanske denna dubbel är av intresse. Oddsmarknaderna kommer från matcherna Liverpool – Hull och Swansea – Manchester City. Båda matcherna startar kl.16.00, lördag den 24/9.

Speltyp: Dubbel
Kupongens odds:
2,90
Speltips:
[wpsm_list type=”arrow”]

  • Liverpool leder efter första halvlek
  • Man City leder efter första halvlek
[/wpsm_list] [wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”][wpsm_ads2 float=”none”] [wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”]

Liverpool har visat att man verkligen är att räkna med den här säsongen. Bortsett från förlusten mot Burnley så har Liverpool gått från klarhet till klarhet. Man har spelat starkt mot Tottenham, Arsenal och Chelsea och nu väntar Hull som blev fullkomligt överkörda förra veckan (förlust 1-4 mot Arsenal). Baserat på det vi har sett av Liverpool och hur de tar sig an starten på sina matcher så bör man klara av att göra mål och ta ledningen mot Hull. Man har god offensiv kraft tillgänglig och formtoppade spelare som Lallana, Mané och Firmino.

Ett annat lag som också är riktigt starkt den här säsongen är Manchester City. Det nya laget under Pep ser redan ut som titelutmanare och mittfältare som Sterling och De Bruyne har varit rena poängmaskiner. Nu möter man Swansea som har visat att man inte har fyllt igen luckan efter försäljningen av Ayew och Williams. Som extra bonus får Man City tillbaka Aguero som har varit avstängd. Med Aguero blir laget än vassare och nog är det mycket som talar för att lagets höga press och offensiva skicklighet ska räcka till ledning i halvtid?

Dubbeln till oddset 2,90 känns som ett tryggt spel!

PS! Du har väl inte missat tipsförslag till veckans stryktips?

Annons: