Speltips 22/10: Engelsk dubbel till 2.88

Premier League bjuder på flera härliga matcher och bra spelvärde den här helgen och två av dem hittas i Watford och West Ham som spelas till 1.70 vardera i en fin dubbel. Båda matcherna finns med på stryktipskupongen med spelstopp 15.59 lördagen 22 oktober.

Speltyp: Dubbel
Kupongens odds:
2.88
Speltips:
[wpsm_list type=”arrow”]

  • Watford vinner eller spelar oavgjort mot Swansea (1.70)
  • West Ham vinner hemma mot Sunderland (1.70)
[/wpsm_list]

West Ham tog inte bara första segern på ett tag när man besegrade Crystal Palace på Selhurst Park i lördags utan The Hammers tog också första bortasegern för säsongen, något som gett manager Slaven Bilic lite andrum. Nu väntar en mycket enklare uppgift i form av segerlösa Sunderland där man har stora chanser att överkomma det mentala hemmaspöket som gäckat dem sedan flytten till Olympic Stadium. Och med nyckelspelare som Dimitri Payet och Manuel Lanzini (målskytt senast) i form har West tillräckligt med kvalitet offensivt sett för att ta hem det här men det som verkligen förbättrats de senaste omgångarna är försvarsspelet och där har Winston Reid en stor roll. Mittbacken var fenomenal senast och en av få i West Ham- försvaret som fått godkänt hittills. För hemmalagets del var det såklart också skönt att ha ordinarie vänsterbacken Aaron Cresswell (spelade fram till målet senast) tillbaka efter en lång skadeperiod vilket ger West Ham nödvändig kontinuitet och möjlighet att hitta tillbaka till fjolårsformen. Mot ett allt mer pressat Sunderland som inte är särskilt vassa på bortaplan känns oddset på 1.70 på hemmasegern som ett riktigt bjudodds!

Tittar vi till Watford, som också vann förra lördagen, är de också på väg uppåt även om de än så länge överraskat många. 1-0 mot Middlesbrough är kanske inget att skriva några superlativer om men 11 poäng efter åtta omgångar, inklusive segrar över både West Ham och Man United, har gett The Hornets goda chanser att klara sig kvar även den här säsongen och nye managern Walter Mazzarri hoppas såklart att formen håller i sig. Mot Swansea, även om det är på bortaplan, bör man kunna sno åt sig en poäng då hemmalaget inte riktigt hittat rätt såhär långt och inte varit särskilt vassa framför mål. Att de kom in i matchen senast mot Arsenal berodde dels på ett individuellt misstag liksom en bra prestation av Gylfi Sigurdsson men också att Arsenal drog på sig ett rött kort. Jag räknar därför med att nye managern Bob Bradley får det tuffare här med sitt Swansea som förutom Troy Deeney också måste hålla kolla på Odion Ighalo som inte fått  det att lossna ännu (vilket bara känns som en tidsfråga) liksom en av ligans överraskningar såhär långt- Etienne Capoue som stått för fyra mål. Det här spås bli en jämn match men Watford har gott självförtroende och kvalitéer att vinna här så dubbelchansen blir en fin gardering till generösa 1.70!

[wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”][wpsm_ads1 float=”none”] [wpsm_divider top=”5px” bottom=”5px” style=”solid”]

PS! Du har väl inte missat vårt tipsförslag till veckans stryktips?

/Ohlsson,
för SvenskSpelservice

Annons: