Speltips 13/8: Crystal Palace – West Bromwich

Spela med 200 kr riskfritt spel!

Crystal Palace tar emot West Bromwich i en match som spelas mellan två av seriens offensivt svagaste lag. Vi har hittat några spännande fakta att ta vara på samt ett par spelvärda odds till matchen!

Crystal Palace hade förtvivlat svårt att göra mål förra säsongen. Man saknade en riktig striker på topp och Adebayor kan inte sägas vara annat än en stor flopp. Innan transferfönstret stänger har man garanterat gjort klart med Benteke men till dagens match mot West Bromwich kommer han inte att finnas med. För West Brom handlar det om att förbättra bortaspelet om man inte vill bli indragen i bottenstriden den här säsongen. Rondon på topp behöver prestera då det är han man sätter sin tilltro till nu när Berahino är på väg bort.

Nedan visas de förväntade startuppställningarna;

Palace - West Brom v.32

Crystal Palace

Palace kommer till matchen med Connor Wickham som striker. Offensiven kommer dock att baseras på kantspelet med Zaha och Townsend. Den senare av de två gör PL-debut för sitt nya lag och hans förmåga att slå ut sin motståndare kan vara en nyckel för Palace. Cabaye på mitten är spelfördelaren som Palace sätter stor tilltro till. Han måste ha en bra dag om det ska bli positivt resultat här. Med Puncheon får Palace fart och han kommer att fungera som släpande anfallare som fyller på bakom targetspelaren Wickham. Puncheon har avgjort många matcher med sin vänsterfot och är alltid giftig runt straffområdet.

Offensiven är dock ett litet oskrivet kort så här i säsongsupptakten. Kantspelet är i sina bästa dagar riktigt bra och håller hög PL-klass. Zaha hra en hög högstanivå och Townsend likaså. De är dock mer utmanande spelare än inläggsspelare. Återstår att se hur många inlägg de kan leverera på huvudstarka Wickham?

West Bromwich

West Bromwich har inte förstärkt laget nämnvärt men har heller inte tappat spelare förutom Berahino. Man sätter sitt anfallspel på Rondons axlar och visst, han besitter skicklighet, det visade han förra säsongen. Dock är det frågan om understödet bakom honom håller hela vägen?

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=vkX87iDMinY[/wpsm_video]

Nya Matt Philips blir ett spännande inslag i kantspelet hos West Brom. Han kan nog ställa till en del oreda för Palace. Särskilt då man möter Zaha som inte kommer att fokusera särskilt mycket på det defensiva spelet. Det är dock i defensiven som West Brom är som svagast och med Ohlsson och McAuely har man nog Premier Leagues långsammaste mittlås!

Odds på matchen

Med två relativt offensivt svaga lag på planen tror jag på en avvaktande match generellt och en mållös inledning. Palace kommer med största sannolikhet att vara bollförande och i kraft att hemmaplan försöka gå för tre poäng. West Brom kommer att spela mer på chans och hoppas på att Rondon kan förvalta en fast situation eller en omställning. Utifrån detta rekommenderas följande odds på matchen Crystal palace – West Bromwich i Premier League;

  • Inget mål före 35:e minuten, odds 1,83 (bet365.com)
  • Oavgjort i halvtid, Palace vinner matchen, odds 5,00 (nordicbet.com)
  • Hemmavinst -1,5 mål, 6,10 (betsson.com)

Du har väl inte missat att du kan hämta ett gratisspel på matchen? Klicka på bannern nedan och gissa hem 100 kr hos Betsson!

Klicka för att hämta riskfritt spel!

Matchen Crystal Palace – West Bromwich är match två på veckans stryktipsförslag! Se gärna vårt stryktipsförslag till helgen!

/Sebastian @Spelservice

Annons: