Säkra singeln 7/2: Milan HT/FT

Milan

Milan spelas HT/FT till 2,05 gånger pengarna hos Bet365!

Milan ångar på som tåget i Italienska Serie A. Laget har inte förlorat på länge och har dessutom tagit tre raka segrar. Av dessa hittar vi bland annat en storseger mot ärkerivalen Inter!

Laget har fått en renässans i ordets rätta bemärkelse och spelare som Bacca och Bonaventura har verkligen hittat formen och levererar i match efter match. Bacca leder lagets skytteliga och har nu gjort 12 mål. Bonaventura leder assistligan med sina 7 assist. Båda dessa spelare är med från start idag när Milan tar emot Udinese på San Siro.

Om Milan är formstarkt så är Udinese raka motsatsen. På de senaste fem matcherna har man inte lyckats vinna en enda gång. Man har två kryss och tre förluster och man släpper in en hel del mål. Att man ska lyckas hålla tätt mot ett effektivt och starkt Milan håller jag som otroligt. Som grädde på moset har Milan också en av seriens bästa målvakter mellan stolparna!

Spelet på att Milan leder i halvtid och sedan vinner matchen ger dubbla pengarna.

Matchen startar kl.15.

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Lägg spelet hos Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: