Säkra singeln 5/3: BLGM Tottenham – Arsenal

Arsenal

Säkra singeln spelas att båda lagen gör mål till odds 1,66 i Londonderbyt mellan Spurs och Gunners!

Idag spelas ett riktigt hett Londonderby då Tottenham tar emot Arsenal i Premier League. Sällan har placeringarna mellan de båda lagen varit så tät som idag. Både Spurs och Gunners skuggar Leicester i toppen och en seger här kan innebära ett litet ryck mot toppen och ifrån direkt kontakt från konkurrenterna.

Matchen är också intressant då varken Tottenham eller Arsenal har övertygat de senaste matcherna. Tottenham förlorade mot West Ham i veckan och Arsenal tappade ansiktet fullständigt på Emirates då man besegrades av ett B-betonat Swansea. Kommer något lag att repa mod nu och anta tesen att viljan att vinna är större än rädslan för ännu en förlust?

Den marknad som vi fokuserar på i detta speltips är att båda lagen gör mål i den här matchen. Tottenham har erkänt giftig offensiv och mot ett Arsenal kommer man garanterat inte att vara hålglösa som senast. Arsenal i sin tur hade flera stekheta chanser mot Swansea senast och borde ha gjort minst tre mål! Att båda lagen ska lyckas pricka in varsin balja nu känns inte långt borta.

Vad som ytterligare talar för att Spurs gör mål är att Arsenal saknra Cech i mål då han är skadad upp till fyra veckor. Även Kocielny missar matchen på grund av skada. Dele Alli kommer förmodligen tillbaka till startelvan för hemmalaget och det ger i sin tur ytterligare offensiv kraft.

Speltips: BLGM (båda lagen gör mål) betalar 1,66 hos Bet365.com.

[wpsm_ads2 float=”none”]

 

 

 

 

Annons: