Säkra singeln 30/1: DNB Birmingham

Birmingham

Birmingham spelas DNB till 2.00 gånger pengarna!

Birmingham har fått ett lyft den senaste tiden och har radat upp fina insatser. Bortser man från förlusten i FA-cupen mot Bournemouth så har man spelat fyra matcher utan förlust. Det är heller inte vilka lag som helst man mött utan Ipswich, Derby, Nottingham och Brentford. Några av seriens mest formstarka lag!

Till den här matchen möter man ett formsvagt Bristol City som inte bör ha mycket att säga till om. Efter skrällen mot Boro har man fallit tillbaka i svaga resultat. Mot ett offensivt starkt Birmingham räcker man inte till. Det skiljer också nästan dubbelt så många poäng mellan lagen inför matchen, något som vittnar om en grundläggande klasskillnad. Bristol har inte heller någon vidare statistik mot The Blues. På 10 matcher har man inte lyckats vinna en enda gång. Senast man tog tre poäng var 1993! Vidare har Bristols bästa målskytt inte gjort mål sedan november.

Matchen startar kl.16.00 och oddset är hämtat från Bet365.com.

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button]

 

Annons: