Säkra singeln 28/2: Arsenal DNB till 1,67

Arsenal

Arsenal spelas DNB till 1,66 mot Manchester United på Old Trafford!

Arsenal stod för en gedigen insats mot Barcelona i veckans Champions League mot Barcelona. Trots ett starkt försvarsspel lyckades man inte hålla tätt utan Messi och Barcelona avgick med segern och slutsiffrorna 0-2.

Idag är det med största sannolikhet ett väldigt revanschsuget Arsenal som ställs mot Manchester United på Old Trafford. Arsenal vet att det nästan är omöjligt att ta sig vidare mot Barcelona så nu är det all-in i ligan. För Uniteds del så handlar det om att försöka stå upp för sina fans och visa att man fortfarande är ett lag att räkna med.

Man Utd har flera frågetecken inför dagens match då flera spelare har stått över match och träning i veckan. Martial ska dock vara spelklar enligt rapporter från England. Laget kommer från en välbehövlig seger mot danska Midtjylland men har fortfarande långt till formen i Premier League.

För Arsenals del handlar det om att fortsätta ånga på i ligan. Man har relativt fin form och börjar nu få tillbaka flera spelare, bland annat Sanchez och Welbeck. Två spelare som mycket väl kan fälla avgörandet till Arsenals favör här. Ytterligare incitament för att Arsenal också är väldigt sugna på att vinna på Old Trafford är att man inte har lyckats med just det på de åtta senaste matcherna i ligan.

Med Giroud, Sanchez, Özil och Welbeck på gång så ger jag fördel för Arsenal. Asianspelet 0,0 (DNB) känns riktigt motiverat. Skulle Man Utd lyckas med ett smärre mirakel här så blir det åtminstone pengarna tillbaka. Det är dock högst otroligt, särskilt med tanka på hur United har agerat den här säsongen.

Speltips på matchen: Arsenal DNB (asian 0,0), odds 1,67 hos Bet365.com

PS! Du har väl läst våra andra speltips på fotboll från Europas toppligor?

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: