Säkra singeln 27/2: Stoke till 1,85

Stoke FC

Stoke spelas med hög insats till 1,85 mot ett formsvagt Aston Villa!

Idag spelas flera spännande matcher i Premier League. Av dessa väljer vi att sätta särskilt fokus på matchen mellan Stoke och Aston Villa. Matchen spelas på Britannia Stadium vilket gör att hemmalaget seglar upp ett par snäpp i favoritskap. Stoke är ett erkänt bra hemmalag och det är som regel svårt för de flesta lag att ta poäng borta mot Stoke.

Aston Villa kommer till matchen med Gestede och Agbonlahor tillbaka i laget. Att det sedan får effekt är dock inte lika säkert. Villa har haft det tungt med målskyttet och även om man gjort ett framåt så har man släppt in två eller tre bakåt. Senast blev det förlust med hela 6-0 mot Liverpool. När lagets manager också går ut i media och säger att han saknar ”commitment” från flera spelare i laget, ja då förstår man att det inte är helt harmoniskt i Villas trupp.

Villa har inte vunnit i Premier League på 16 matcher och de har endast gjort fyra mål på de senaste nio bortamatcherna. Att de ska göra mål mot ett av ligans (i normala fall) stabilaste försvar känns således som en riktigt svår uppgift.

Även om inte Stoke har radat upp någon särskild form de senaste veckorna så har man ett bra och spelskickligt lag i grund och botten. Till den här matchen får man också tillbaka Arnautovic vilket stärker laget. Senast Stoke spelade så kammade man hem en säker seger mot Bournemouth. Slutsiffrorna skrevs då till 3-1.

Speltips på matchen: Stoke vinner matchen, odds 1,85 hos Bet365.com

PS! Du har väl läst våra andra speltips på fotboll från Europas toppligor?

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: