Riskfritt spel på alla Sveriges matcher!

Riskfria spel på Hockey-VM 2016

Nu är Hockey-VM 2016 igång och det firar Nordicbet med att dela ut riskfritt spel på alla Sveriges matcher!

Sverige har kanske inte den starkaste av trupper till detta världsmästerskap i hockey 2016 men man har så mycket annat som kan ge framgång. Man har motiverade spelare, laghistoria, rutin på sina håll, starkt ledarskap och en taggad inställning till hockey-vm. Med en gnutta tur så kan det räcka långt!

Som för att fira att Hockey-VM äntligen är igång har spelbolaget Nordicbet lanserat en kampanj som innehåller hela sju riskfria spel på Hockey-VM. Mer precist är det riskfritt spel på Sveriges alla matcher som gäller. Oavsett om du har ett spelkonto sedan tidigare eller om du registrerar ett nytt konto idag hos Nordicbet.com så får du tillgång till kampanjen. Allt du behöver göra är att logga in på ditt spelkonto, klicka in dig till kampanjsidan och sedan anmäla dig för kampanjen.

När anmälan är gjord är det bara att lägga till ett valfritt odds från Sveriges alla matcher. När du ska betala för ditt odds kryssar du i den blå rutan med texten ”riskfritt spel” som finns i anslutning till din oddskupong. Spelet kommer inte att belasta ditt spelkonto hos Nordicbet.com och således kan du spela utan risk att förlora några pengar.

Varför inte använda spelet för att spela på Sveriges motståndare? Vinner Sverige så blir du glad. Vinner motståndarna så blir du också glad då det klirrar till i kassan. Mer information om kampanjen (som pågår under hela Hockey-VM) hittar du på kampanjsidan hos Nordicbet.com.

[wpsm_button color=”blue” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_nordicbet-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Nordicbet.com[/wpsm_button]

 

Annons: