Rek 9/4: West Ham – Arsenal

West ham

Den 9/4 spelas matchen mellan West Ham – Arsenal i Premier League. Matchen startar kl.13.45 och spelas på Boleyn Ground.

West Ham och Payet har verkligen varit ett spännande inslag den här säsongen. Till skillnad mot föregående år så har West Ham faktiskt spelat en intressant och många gånger vägvinnande fotboll. Dilemmat har dock varit att man stundtals fallit tillbaka rejält med poängtapp till följd. Nu ligger man dock på en sjätteplats och man jagar frenetiskt en CL-plats till nästa säsong. Att falla igenom mot ett titeljagande Arsenal skulle inte innebära panik i poängstriden men det skulle inte heller vara bra.

På hemmaplan är West Ham starka och det har flera lag fått erfara. Man är tunga i huvudspelet och man har en mästare på fasta situationer i Payet. Senast spelade man 2-2 efter att ha tappat en 2-0 ledning. Till Hammers försvar ska dock tilläggas att man spelade stora delar av matchen med 10 man.

Även om West Ham är bra och att man har flera spelare i form så är det fortfarande en otroligt svår uppgift att rå på ett titeljagande Arsenal. Gunners senaste match mot Watford vittnade om ett rejält hungrigt lag som inte kommer att ge sig förrän serien är färdigspelad. Spelare som Özil, Sanches, Iwobi och Welbeck såg riktigt starka ut och de utgör alla ett stort hot mot Hammers.

Arsenal är favoriter till segern och har ett mer effektivt lag än vad Hammers kan ställa upp med. Får man med sig ett tidigt mål och om man tillåts spela ut och hålla bollen inom laget utan press, ja då har West Ham inte mycket att hämta. Är dessutom Sanchez på spelhumör och får sällskap av Özil så krävs det mer än ett frisparksmål av West Hams skyttekung Payet om man vill sno en poäng här.

Rekommenderade odds till matchen West Ham – Arsenal;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Payet gör mål i matchen 3,75 från Bet365.com
  • Arsenal vinner, oavgjort inget spel, odds 1,44 från Betsson.com
  • Max tre mål i matchen, odds 1.45 från Betsafe.com
  • Båda lagen gör mål, odds 1,61 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: