rek 9/4: Southampton – Newcastle

Southampton

Den 9/4 spelas matchen mellan Southampton – Newcastle i Premier League. Matchen startar kl.16.00 och spelas på St:Marys Stadium.

Southampton lyckades inte heller dom att ta poäng av Leicester. Det blev förlust med 1-0 och det är fortsatt inte helt jämnt i Southamptons formkurva. Nu kommer dock ett av ligans formsvagaste lag på besök och då ska det inte vara något annat än seger som gäller för Koemans lag. Man har i stort sätt hela truppen tillgänglig så när som på Gardos och då man ligger på en sjunde plats i ligan har man mycket att spela för, om än av det mer prekära slaget än vad som är fallet för gästande Newcastle.

Newcastle kommer från en ödestiger förlust mot Norwich senast. Trots ett sent kvitteringsmål av Mitrovic blev det förlust och nu är antalet raka bortaförluster uppe i åtta! Som om det inte vore nog med att man åter förlorade senast så fick man också Colback utvisad. Tillsammans med en av ligans längsta skadelistor så gör avstängningen Newcastles trupp desarmerad om uttrycket tillåts. Man tvingas spela med sin tredje keeper, har i stort sett hela backlinjen halvskadade och har endast Mitrovic vinnarskalle att hoppas på offensivt. Nej, det här blir verkligen ingen lätt uppgift för Newcastle som verkligen måste ta poäng. Det är till och med så att ordet ”omöjligt” kanske måste appliceras?

Det som också talar för hemmaseger här är att Southampton inte förlorat mot Newcastle på 12 år (på hemmaplan) och man har vunnit fem av sina sju senaste matcher i ligan. Det är med andra ord ett formstarkt lag som har historiken på sin sida som tar emot ett sargat Newcastle United.

Rekommenderade odds till matchen Southampton – Newcastle;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Southampton vinner -1 asian, odds 2,00från Bet365.com
  • Southampton gör minst 3 mål, odds 3,00 från Betsson.com
  • Hemmalaget vinner och håller nollan, odds 2.50 från Betsafe.com
  • Hemmalaget leder i halvtid och vinner matchen, odds 2,47 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: